Home Diverse Deții un magazin în București? A apărut o nouă modă: copertine retractabile

Deții un magazin în București? A apărut o nouă modă: copertine retractabile

411
0

În ciuda faptului că hipermarketurile și supermarketurile au invadat România ultimilor ani, magazinele de cartier nu au murit în totalitate și probabil nici nu or să dispară vreodată din peisaj. Românul a fost obișnuit să-și cumpere ce are nevoie pe lângă casă din cel mai apropiat magazin, chiar dacă la supermarket sau hipermarketul amplasat la marginea orașului găsește mai multă diversitate și prețuri mai mici. Astfel, cei care încă mai dețin un magazin în București, indiferent de natura lui, sunt de multe ori interesați să creeze condiții cât mai bune pentru clienți, pentru angajații lor și nu în ultimul rând, caută să înfrumusețeze pe cât posibil frontul stradal, așa zisul vad comercial de care se bucură.

Există un nou trend în București pentru magazine: copertine retractabile

Proprietarii de magazine care sunt în căutare de optimizare continuă a incintei prin intermediul cărora întreprind acțiuni comerciale trebuie să știe că a apărut o nouă modă: copertine retractabile. Cel puțin în București, nu știu în provincie dacă a ajuns încă acest trend. Sincer să fiu, este unul dintre cele mai interesante trenduri care au apărut vreodată și veți vedea imediat de ce. Aceste copertine retractabile au foarte multe avantaje pe care le vom evidenția în cele ce urmează.

Copertine retractabile – ce aduc ele nou pentru magazinul tău?

  • Un aer modern și oarecum unic – orice trend nou apărut care înfrumusețează incinta este binevenit. Toate magazinele au nevoie de așa ceva. Aceste copertine retractabile reușesc să acorde un look nou de jur împrejurul magazinului, în special acolo unde există geamuri și soarele obișnuiește să bată cam multe ore în el în fiecare zi. În plus, copertinele pot fi și un punct de pornire în identificarea corectă a magazinului de către clienți, în cazul în care se pornește o campanie de mediatizare a localului. Multe magazine au creat punct de reper din copertine.
  • Un mic refugiu pentru clienți – clienții au nevoie de un mic spațiu sub care să nu-i plouă, să nu-i ningă în momentul în care intră sau ies din magazin. Dacă au umbrelă de exemplu, nu pot intra cu ea deschisă înăuntru. Dacă nu au copertină la intrare se udă până reușesc ei să-și adune umbrelele iar tu ca patron de magazin nu vrei asta. Tu ca patron dorești să demonstrezi clientului că-l respecți pentru faptul că alege să cumpere de la tine.
  • Economie de energie electrică – aceste copertine retractabile reușesc să-ți reducă destul de mult facturile la energie pe timp de vară. Atunci când sunt deschise iar afară sunt +40 de grade Celsius, reușesc să facă umbră iar aparatele de aer condiționat nu vor merge non stop. Economie există și toamna, sau iarna, atunci când soarele nu are putere așa de mare cât să transforme atmosfera din magazin într-un calvar prin intermediul geamurilor în care bate, iar retragerea lor oferă mai multă lumină artificială – mai puține ore în care becurile consumă energie.
  • O copertină care va rezista ani – majoritatea copertinelor care sunt instalate pe la magazine sunt de dimensiuni importante iar din cauza asta, nu multe sunt cele care rezistă la vânturi ceva mai zdravene. Ei bine, aceste copertine retractabile nu vor fi niciodată rupte de vânt. Dacă cumva vine vijelia în timp ce angajații sunt la muncă, o pot rula lângă perete. De asemenea, dacă se dorește protecția ei atunci când la magazin nu este nimeni, aceasta se poate închide la finalul programului de muncă, foarte simplu și rapid.

De unde se pot cumpăra copertine retractabile în București?

Cele mai bune copertine retractabile din zona capitalei le fac cei de la inchideriterase.ro. Oamenii și-au făcut un renume în acest domeniu de-a lungul anilor în care au executat la comandă fel de fel de copertine, nu doar copertine retractabile. Cei de la închideriterase.ro se pricep și la copertine terase, copertine balcon sau copertine de tip marchiză. Sunt în stare să pună o copertină oriunde iar din această cauză, au ajuns numărul 1 în București pe această nișă.

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here