Home Gandurile mele S-au luat moșii la cârjeală

S-au luat moșii la cârjeală

277
0

Păi ce pretenții să mai avem la cei din Piață dacă la o întrunire PSD s-au luat moșii la bătaie. A trecut un moșneag care a strigat contra partidului pe-acolo și a fost altoit în secunda doi de un alt moșneag.

Eu unul nu mă mir, v-am povestit mai demult că am făcut un mic test, am făcut ceva articol legat de Diaspora și cei care au venit să înjure ca la ușa cortului culmea, nu erau cei tineri la care se făcea referire, erau tocmai cei bătrâni care nici măcar nu știau că dincolo de acele rânduri apărute la postarea unui articol pe Facebook este doar un paragraf, nu întreg articolul.

Ca să poată să vadă tot articolul trebuiau să dea click pe link și așa mai departe. Nu intrăm în detalii, cert este că moșii ăștia sunt mult mai violenți decât tinerii.

Cei din piață sunt doar copiii lor și sunt mult mai liniștiți. De când moșii au descoperit internetul, au descoperit probabil și o cale perfectă de a-ași descărca frustrările acumulate de-a lungul vieții, înjurând peste tot în stânga și-n dreapta, superficiali, incapabili să-și dea seama că există viață după un titlu, după un simplu paragraf dintr-un articol.

Faptul că s-au luat moșii la bătaie este ceva foarte normal la ce atitudine promovează unii dintre ei online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here