Home Gandurile mele STUDIU – unul din patru tineri, fără planuri?

STUDIU – unul din patru tineri, fără planuri?

584
0

Cică s-a făcut un studiu care a scos la iveală faptul că unul din patru tineri nu au niciun plan de viitor. Eu unul țin să contrazic veridicitatea acestui studiu și o să spun destul de clar faptul că 3 din 4 tineri români nu au niciun plan de viitor. Eu așa văd lucrurile atât timp cât orașele sunt pline de golani care sparg semințe și fac covor de coji pe sub toate băncile posibile și imposibile și pe la toate scările de bloc, au așa văd lucrurile atât timp cât majoritatea tinerilor nu consideră bac-ul ceva important. Sunt atât de mulți cei care după 12 ani de carte iau note de 2 și de 3 la bacalaureat încât eu unul mă îngrozesc.

De ce nu au acești tineri planuri de viitor? Păi pentru că mulți dintre ei sunt niște pupați în cur de către părinți. Au primit mereu tot ce au vrut și normal că acum, ajunși la maturitate, ei nu mai au nevoie de nimic și nici nu doresc să își facă planuri atât timp cât încă au tot ce le trebuie. Cum să muncească puțoii pentru un iPhone de exemplu din moment ce ei l-au avut încă din clasa I? Părinții moderni așa știu să-și educe copiii, cu de toate la cur apoi se miră când aud de studii de genul descris mai sus, că tinerii nu au planuri de viitor. E trist ce se întâmplă pentru că o țară cu tineri fără planuri este o țară fără viitor. Probabil mulți dintre ei vor face 40 de ani tot susținuți de către părinți sau ceva de genul.

Previous articleSoluțiile ERP (Enterprise Resource Planning) – din ce în ce mai utile și în România
Next articleToată lume vorbește la telefon în mașină?
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here