Home Gandurile mele Cum faci să dai de un instalator bun?

Cum faci să dai de un instalator bun?

499
0

Vechea problemă cu instalatorul. De unde-l iei pe cel care vine, lucrează și ești mulțumit? Cam greu să reușești în ideea în care România s-a transformat într-o țară oamenilor deveniți masiv meseriași la apelul bocancilor. Gândiți-vă bine, imposibil să nu aveți pe scara blocului cel puțin un tip care face instalații sanitare în timpul liber, ori vreun electrician de timp liber, ori vreun zugrav, zidar, etc.

Suntem o țară a meseriașilor necalificați dacă am putea spune așa. Oamenii după Revoluție aveau nevoie de bani așa că au început să mai practice în paralel cu jobul o meserie din care să sporească veniturile. Din păcate, fiind meserie secundară nu au reușit să o perfecteze. Astfel, s-a ajuns în ziua de azi să existe  foarte mulți oameni care se ocupă cu instalații sanitare dar care sunt atât de slabi încât îți e și frică să-i chemi. Meseriașul român, de cele mai multe ori nu este altceva decât un Dorel, sau un Denis Pericol Public, ce vine, face dezastru dar are pretenția la bani mulți. Da tată, ei vor să fie plătiți regește pentru că vin să-ți înlocuiască o țeavă la baie , chiar dacă după ce pleacă, al o zi, două, e inundație.

Și până la urmă cum faci să dai de un instalator bun? Nu știu, vă întreb pe voi, poate reușiți voi să-mi spuneți calea de urmat pentru identificarea lui corectă. De exemplu instalatorul care stă pe scara mea a fost să monteze mașina de spălat vecinilor de deasupra mea iar la prima spălare, m-am trezit cu lăturile lor în cap. Cam ăștia sunt „meseriașii” din ziua de azi care zic că se pricep să facă orice atât timp cât e rost de bani mulți.

Previous articleAr trebui să înțelegem „mania” femeilor pentru încălțăminte
Next articleCum să nu existe adolescenți violenți când au părinți violenți?
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here