Home Gandurile mele Încă o nesimțită care și-a învățat și fata să fie nesimțită

Încă o nesimțită care și-a învățat și fata să fie nesimțită

597
0

Când să plec de la Carrefour acum câteva zile, am observat o chestie destul de urâtă. După ce am discutat despre nesimțiți ce lasă cărucioarele abandonate prin parcările hipermarketului, osândind la zgârietură mașina altuia în caz de rafale de vânt mai puternic ori neatenție, am dat nas în nas cu un asemenea specimen. Este vorba despre o femeie bineînțeles, iar lucrurile nu se opresc aici. Căruciorul a fost abandonat de o fetiță de vreo 12 ani, foarte grasă, fiica celei de la volan.

Deci ca să înțelegeți cine sunt cei care abandonează cărucioarele în parcările hipermarketurilor de lene: copii învățați de părinți în acest mod. Am apucat doar să fac așa o poză din tranzit, cu numărul de la mașină doar. Așadar, doamnă, dacă veți citi acest articol, știu că sunt șanse destul de mici, vă rog să vă opriți din făcut copii. Folosiți prezervativul. Lumea nu are nevoie de nesimțiți și de leneși. Sunt destui. Cred că ar trebui să vă educați copiii într-un stil de viață sănătos, din viața lor să nu lipsească mișcarea, altfel ajung exact ca în cazul de față, la 11 ani cât butia.

E inacceptabil așa ceva. Adică să fii părinte și să-ți educi copilul să fie putoare? Să îți înveți copilul să lase cărucioarele prin parcare deși acestea pot fi duse la locurile de unde au fost luate în maxim 1 minut? Păcat că nu am făcut o poză exactă cu locația mai în stânga, acolo era cortul cu cărucioare. Frate, dacă părinții tineri au ajuns să își educe copiii în acest mod, nu vreau să mă gândesc ce se va alege de țara asta în următorii 15 ani când putorile astea grase de 11 ani vor avea și drept de vot.2016-07-24 18.43.25

Previous articleCele mai usoare metode prin care sa iti faci catelul mai fericit
Next articleGara din Drobeta Turnu Severin e degeaba
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here