Home Diverse O flota curata si bine intretinuta – in centrul transportului de incredere

O flota curata si bine intretinuta – in centrul transportului de incredere

579
0

Transportul in conditii de siguranta si de incredere este mult mai mult decat ducerea bunurilor din punctul A in punctul B. Este vorba, de asemenea, despre garantarea faptului ca fiecare pas al procesului se desfasoara intr-un mod profesional. O mare parte a realizarii transportului in conditii de siguranta si de incredere include atentia sporita pentru curatenia flotei.

Acest lucru nu este pur si simplu o problema de aspect; este, de asemenea cu privire la ceea ce spune curatenia despre prioritatile si valorile unei companii de transport. Camioanele curate reprezinta un marketing bun, atat pentru furnizori, cat si pentru clientii lor. Acest lucru arata tuturor celor implicati, ca firma recunoaste importanta unui echipament pentru camion bine intretinut. Camioanele curate sugereaza ca marfurile transportate sunt pastrate in conditii de siguranta, curate, protejate si prezentabile, pana in momentul in care ajung la destinatia lor finala.

Curatarea programata

Avand in vedere pagubele facute de unele elemente de pe drum -cum ar fi sarea- a pastra vehiculul curat este de asemenea important pentru protejarea acestuia impotriva degradarii. Pentru a il mentine in stare buna, acesta trebuie sa fie curatat in detaliu odata la fiecare 90 de zile sau mai des, atunci cand este necesar. Procesul dureaza aproximativ 45 de minute pentru cabina unui camion, si pana la 1,5 ore pentru o remorca.

Calitatea mancarii depinde de transportul curat

Curatenia este esentiala atunci cand vine vorba despre transportul produselor precum laptele, unde siguranta alimentara este extrem de importanta. Transportul mancarii implica masuri legiferate pentru a se asigura curatenia pentru toate aspectele legate de testarea, prelevarea de probe, transportul si livrarea acesteia.

Este important pentru siguranta, de asemenea

Curatenia si atentia la detalii sunt esentiale atunci cand se transporta marfuri precum combustibil si produse petroliere, in cazul in care chiar si cea mai mica eroare poate avea consecinte grave. Ca si in cazul produselor alimentare, este imperativ ca vehiculele si accesoriile camion utilizate pentru transportul materialelor periculoase sa fie pastrate curate, eficiente si intr-o stare perfecta de functionare. De aceea, camioanele ce transporta petrol sunt inspectate la fiecare 30-60 de zile, si anual trec teste pentru presiunea in rezervor. Echipele de intretinere verifica toate cordoanele de sudura si deschideri pentru a confirma ca acestea sunt inca in stare perfecta.

Este nevoie de o investitie de timp, energie si munca in echipa pentru a se asigura ca echipamentul este mentinut in stare de functionare perfecta. Acest lucru presupune monitorizarea performantei vehiculului in mod activ, pentru a se putea lua masuri preventive, precum si pentru a se putea efectua repararea si inlocuirea diferitelor piese pentru camion ,dupa cum este necesar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here