Home Diverse In acest sezon, vom purta cizmele peste genunchi

In acest sezon, vom purta cizmele peste genunchi

698
0

Daca ai crezut ca cizmele lungi, peste genunchi nu vor face niciodata parte din tinuta ta este timpul sa iti reconsideri pozitia. Acestea vor fi extrem de populare in aceasta toamna, de la modele fabuloase din piele intoarsa cu aspect elegant oferit de nuantele de ciuperci si elefant si preturi mari, la versiuni mult mai accesibile. Desigur, unele dintre ofertele scumpe te vor uimi, dar multe altele mai accesibile vor fi de-a dreptul practice.

Este moda, in cea mai pura si cea mai putin alterata forma cea care propulseaza aceasta tendinta. Cizmele peste genunchi au adunat un adevarat impuls in acest sezon, in principal din cauza popularitatii fustei A-line. Purtate cu un midi evazat, acestea canalizeaza intr-un mod frumos estetica anilor saptezeci si ofera o alternativa eleganta la pantaloni, in lunile de iarna .

Fusta midi A-line matura tot inainte in aceasta toamna, inclusiv fustele creion. Modelele cu nasturi sunt deosebit de populare – iar aici se afla oportunitatea cizmelor peste genunchi, din moment ce acestea ofera destula modestie fara a arata sterse sau fara gust.

Intr-adevar, exista destul potential – nu doar cu fustele midi si pantalonii tip fusta. O pereche de cizme peste genunchi va adauga curaj noilor rochii midi vaporoase si le va oferi persoanelor cu o anumita retinere mijloacele demne de a purta fuste mai scurte (ne referim aici la modelele chiar deasupra genunchiului, nu la cele la jumatatea copsei). In piele de caprioara si cu un toc mic, nu exista nici un pericol de a arata demodat.

De exemplu, unele modele vor avea o talpa cu o noua tehnologie flexibila care va face mersul pe jos in incaltamintea cu talpa joasa mai confortabil prin asigurarea ca piciorul este plasat corect in pantofi si prin imbunatatirea miscarii sale naturale de rotatie. Aceasta imbinare a mersului corect cu ceea ce a fost odata o forma indulgenta de a pune piciorul intr-o lumina senzuala, este de fapt extrem de sensibila in acest sezon.

Asadar, a venit momentul sa incalti si tu o pereche de cizme peste genunchi care iti vor pune in evidenta picioarele intr-un mod subtil, care te va face sa te simti feminina si in pas cu moda. Indiferent de model, de material sau de culoare, aceste modele nu vor lipsi din nici o colectie si din nici un magazin de incaltaminte toamna aceasta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here