Home Gandurile mele Ce inseamna fericirea ? Scrie un articol despre asta si primesti cartea...

Ce inseamna fericirea ? Scrie un articol despre asta si primesti cartea lui Tudor Chirila

1061
40

Scrie ce inseamna fericirea pentru tine si primesti din partea Libris  volumul “Tudor Chirila – Exercitii de Echilibru”. Trebuie sa redactezi un articol de 300 de cuvinte care sa contina 2 lucruri:

1. Parerea ta sincera despre “Ce inseamna fericirea?”

2. Link pus pe carti online si librarie online care sa trimita catre http://www.libris.ro/carti  si http://www.libris.ro acesta fiind sponsorul nostru.

Toti cei care participa primesc cartea lui Tudor, indiferent de numarul de participanti. Cel mai bun articol il voi premia cu un sobolan Logitech T400.

Articolul il inscrieti in josul paginii unde va rog sa completati cu datele corecte, mai ales adresa de corespondenta. Adresa este necesara pentru a va trimite cartea fara a va mai contacta pe fiecare in parte.

 

REGULAMENT:

–         Durata concursului: 15  Septembrie – 21 Septembrie 2014

–         Exclus blogurile create doar pentru advertoriale

–         Blogurile participante trebuie sa aiba o vechime de minim 6 luni si sa aiba articole postate recent

–         Articolul trebuie sa aiba minim 300 de cuvinte si sa respecte tema, sa contina cele doua expresii cheie cu ancora corect pusa (voi verifica) si sa fie UNIC, sa fie parere personala, nu copy paste de pe internet sau carti.

–         Nu se accepta bloguri care au Domain Authority si Page Authority mai mici de 10. Puteti verifica aici PA si DA pentru blogul vostru.

 

 

Previous articlePetrecerile pentru copii
Next articlePrea putin stil
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

40 COMMENTS

  1. Buna. Imi doresc sa particip si eu.. doar ca eu am asa: blogspotul din 2008 pe care am scris constant si din iulie am trecut pe domeniu. Pot sa particip?? 😀 😀 pls pls

  2. Parca as vrea sa particip si eu insa nu cred ca am timp sa ma gandesc la fericire inainte de 21 septembrie

  3. Vreau sa te felicit pentru aceasta campanie. Well done!

    Ma bucur sa vad astfel de initiative in blogosfera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here