Home Gandurile mele Shared hosting sau VPS?

Shared hosting sau VPS?

496
2

E o intrebare la care toti cei ce se ocupa de mai mult de un site trebuie sa raspunda la un moment dat. M-am sucit, m-am invartit si nu am reusit inca sa aleg o varianta, desi in linii mari as cam fugi de vps-uri. Experienta mea cu linuxul nu imi permite sa administrez un server, fie el si virtual. Nici timp sa invat asa ceva nu prea am pentru ca site-urile mele trebuie sa fie mereu on si jobul din viata reala imi rapeste destul de mult timp.

Mi-ar place sa invat linux sau windows server. Daca nu am facut-o in trecut cand nu aveam serviciu, nu cred ca o sa mai invat vreodata asa ceva. Nu traiesc din online, e doar o oportunitate de a face un ban in plus fata de serviciu. Consider ca oricat de multi bani s-ar face pe internet, trebuie sa ai un loc de munca stabil in viata reala. Online-ul inca nu e atat de echilibrat incat sa iti permita luna de luna sa ai asigurat un venit minim.

Eu inclin spre shared hosting deocamdata. Un vps pe care nu il pot administra cum trebuie naste probleme mari de securitate. Nu degeaba exista sysadmin platiti cu mii de euro pe luna.

Previous articleSezonul defectiunilor
Next articlePetrecerile pentru copii
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

2 COMMENTS

  1. Postul fix, e adevàrat e important. Dar nu e niciodatà tàrziu in a studia, perfectiona…Invatà Linux, tu, fà ce-ti place cu pasiune si ai sà vezi cà ai de càstigat!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here