Home Concursuri si Advertoriale Miscarea inseamna sanatate

Miscarea inseamna sanatate

367
0

Oamenii sunt construiti genetic pentru a face miscare. Nu sunt sedentari in ciuda faptului ca unii au caracteristica dominanta lenea. Destul de putina lume constientizeaza treaba asta si pe termen lung ei sunt cei care au de suferit. Majoritatea bolilor apar din cauza faptului ca nu ducem o viata sanatoasa. Mese neregulate si lipsa miscarii. Avem servicii care ne obliga sa ramanem in scaune uneori si 16 ore pe zi si nu facem nimic sa compensam aceasta lipsa acuta de echilibru. Grasimea acumulata in timp este foarte greu de dat jos dar asa suntem noi, delasatori si nu actionam decat atunci cand ajungem la doctor.

Foarte multi amici de-ai mei se plang de faptul ca sunt grasi insa nu fac nimic sa schimbe situatia. Nu se duc la sala, nu fac exercitii, nu isi schimba alimentatia si nici macar modul de viata haotic. Acea grasime nu are absolut nici un beneficiu si pe termen lung cu siguranta va conduce la boli de inima si aspect inestetic. Cel mai usor mi se pare sa previi aceste lucruri de cat sa le combati. Nu cred ca este asa dificil sa respecti mesele zilnice si sa evitam sa mancam toate porcariile. Combinat cu miscare de 3 ori pe saptamana cred ca e solutia perfecta.

Majoritatea spun ca s-ar duce la sala insa nu au timp de asa ceva. Lucreaza foarte mult si nu gasesc acele cateva ore libere pe care sa le petreaca in preajma aparatelor dintr-o sala de fitness. Eu sunt sigur ca cine isi doreste cu adevarat sa fie sanatos gaseste timp pentru a face miscare. Cine e delasator si nu il intereseaza gaseste fel de fel de scuze. Acum exista chiar si biciclete fitness pe care le poti cumpara si lucra de acasa daca nu doresti sa frecventezi salile uneori aglomerate.

Uitam ca cel mai important lucru este sanatatea. Ne preocupam cu atat de multe nimicuri incat uitam de lucrurile care conteaza cu adevarat. Corpul nostru trebuie ingrijit si intretinut si daca nu ii acordam atentia necesara la un moment dat va ceda. Mai bine sa prevenim mergand la sala sau cumparand macar o biciccleta pe care sa o calarim din cand in cand in speranta ca grasimea nu se va lipi de noi. Cu totii vrem sa aratam cat mai bine si sa fim cat mai sanatosi asa ca singura solutie este miscarea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here