Home Concursuri si Advertoriale Un loc de munca intr-o economie lipsa

Un loc de munca intr-o economie lipsa

523
0

Cu cat muncim mai mult in tara asta cu atat ne dam seama ca muncim degeaba. Ne pierdem timpul si practic viata aducand foarte multi bani altora, respectiv patronilor. Cea mai buna solutie este sa avem propria firma si sa fim proprii nostrii stapani. Desi multi ar fi sceptici in cazul unei afaceri corecte dezvoltata in aceasta tara eu inca nu ma grabesc sa dau un verdict.

Foarte multa lume considera statul drept un zapciu si de ce sa nu recunoastem ca de cele mai multe ori asa este. Sistemul este corupt si nimic nu mai functioneaza. Platim taxe mari, multe si dese si nu avem nici un beneficiu dupa. Cine detine o afacere spune ca da prea multi bani la stat insa nu are de ales.

Nu vreau sa ma gandesc ce se intampla cu banii colectati din astfel de biruri. M-as duce prea departe cu gandul si as devia de la subiect. Nu vreau nici sa incep sa ma gandesc la modalitati de a fenta statul roman in ceea ce priveste birurile sau cum altii ar spune: taxele si impozitele.

Cine totusi se incumeta sa incerce o afacere pe teritoriul acestei tari are un ajutor din partea satului daca indeplineste catva conditii.  Poate sa incerce sa depuna un dosar pentru fonduri minimis si dezvoltarea pe timp de criza nu va mai fi o asa mare problema.  Aceste fonduri se refera la o suma de pana la 100.000 de euro pentru IMM-uri, fonduri nerambursabile, cu doar 10% aport propriu.

Din punctul meu de vedere este o idee buna care poate ajuta IMM-urile in aceasta perioada destul de dificila. Tara noastra merge din ce in ce mai prost si nu toata lumea doreste sa plece de aici. Suntem romani si vrem sa ne facem un viitor aici, nu dorim sa plecam afara. Nicaieri nu te simti mai bine ca in tara in care te-ai nascut si ai crescut, alaturi de familie si prieteni. Cei care au afaceri doresc sa si le mentina si sa traiasca din ele in continuare, nu sa le inchida cum de multe ori sunt nevoiti.

Sper ca pe viitor economia sa isi revina cat de cat si sa ajungem din nou la nivelul din 2007-2008 in ciuda faptului ca multi ar sustine ideea de economie umflata a acelor ani. Stiu ca se traia mai bine si am speranta ca acele vremuri or sa revina candva.

Previous articleEconomia fara economi
Next articleMiscarea inseamna sanatate
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here