Home Concursuri si Advertoriale Allview P6 Quad+

Allview P6 Quad+

858
1

Iata ca nu am scapat de Ianuarie fara inca doua lansari Allview. Dupa A5 Quad si tableta Ax4 Nano, urmeaza P6 Quad+.  P6 Quad+ iese in evidenta cu un procesor QUAD CORE de 1.5 GHZ ceea ce-i ofera o rezerva considerabila de “muschi” in deosebi in multitasking.  Dupa cum ne-am obisnuit cu totii, telefonul este dual sim, cu camera de 8 mpx, si cu un display super amoled de 4.65 inch.

La prima vedere telefonul pare destul de avansat. Personal nu l-am testat insa in ziua de azi tehnologia performanta nu mai necesita un brand consacrat in domeniu pentru a asigura functionalitatea. In untima vreme , Allview face pasi tot mai mari pe piata interna reusind cu succes sa aduca tehnologie de varf la preturi mai mult de cat accesibile.

 

P6Q+--poza-principala-MARE

Previous articleI’ll be back!
Next articleAllview Viva D8
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here