Home Concursuri si Advertoriale Allview AX4NANO

Allview AX4NANO

1390
2

Allview incepe anul in forta cu lansarea tabletei Ax4 NANO. Se pare ca nu au de gand sa ia pauza de la inovatii si aduc pe piata o tablet de doar 256 de grame, 7 inch, care pe deasupra mai are si 3g… Insist asupra acestui aspect si anume conectivitatea 3G deoarece sunt posesorul unei tablete Samsung si nu are aceasta optiune. Este un mare inconvenient pentru ca am fost pus in situatia sa am urgent nevoie de internet si ma aflam intr-o zona in care nu exista nici o retea wifi disponibila.

Din punct de vedere al calitatii de constructie, tableta pare destul de ok. E bine sa nu ne asteptam la cine stie ce din moment ce costa doar 409 RON. Din start pare un produs lansat mai mult pentru dotari, adresat celor ce doresc tehnologie multa la bani putini. 3G+GPS+CALL FUNCTION par o investitie destul de buna la 409 lei.

Asteptam sa vedem ce o sa mai scoata pe piata Allview in lunile ce urmeaza daca au inceput anul in forta cu lansari peste lansari.

 

ax4-nano-semi-profil_portrait

 

 

 

 

 

Previous articleTutorial de stat la coada
Next articleAllview A5 Quad
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

2 COMMENTS

 1. Cei de la Allview nu se invata odata minte, sa faca si eu un produs de top, sa concureze cu aia mai mari. Fac produse bune, interesante si atractive, doar ca nu sunt de calitate.

 2. Calitatea unei tablete nu se măsoară neapărat în datele tehnice.

  De fapt, cam toate au versiuni ale aceluiaşi procesor ARM Cortex A9, fabricate de un număr redus de producători. Excepţii sunt fie cele cu procesor quad-core sau octo-core, care costă cât greutatea lor în aur, sau iPad, care are A7 şi tot cât greutatea ei în aur costă.

  Calitatea tabletei se măsoară în:

  – autonomie – dacă nu rezistă măcar 7-8 ore de utilizare fără încărcare nu se merită;
  – conectivitate – minim Wi-Fi. Preferabil Wi-Fi + Bluetooth 3.0 + NFC. Ideal toate 3 plus 3G;
  – răcire – dacă se încinge până nu o mai poţi ţine în mână e inutilă;
  – upgrade oficial la Android, ca să nu fie nevoie să îţi faci root şi să instalezi cine ştie ce pe riscul tău.

  Deci Allview ar trebui să aibă şi ea toate astea.

  În cazul de faţă avem GPS şi 3G şi probabil Wi-Fi, la 409 lei. Concurenţii posibili de la Samsung care au şi ei toate astea costă 1100-1200 lei.

  Dar autonomia, autonomia cum e?… 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here