Home Concursuri si Advertoriale Allview A5 Quad

Allview A5 Quad

1140
1

Dupa ce au lansat in ianuarie prima tableta pe anul acesta, Allview face lansari si pe piata de telefonie mobila unde intra in forta cu A5 QUAD, un smartphone quad core de doar 599 de lei. Nu cred ca am mai vazut telefoane quad core la banii astia insa e drept, aplicatiile din ziua de azi necesita din ce in ce mai multa putere de procesare.

Detine un ecran de 4.3’’, Procesor QUAD CORE 1.3 ghz, camera de 5mpx, 3G, si doar  512 mb insa undeva trebuiau sa faca un mic compromis.  Cred ca era telefonul perfect daca ii puneau 1 gb ddr3. Una peste alta, A5 QUAD  este un  smartphone ieftin, de calitate peste medie si care, dupa parerea mea, la momentul actual reprezinta cea mai buna alegere daca detii un buget de 600 de lei.

Asteptam anul acesta sa vedem ce procesoare o sa mai puna Allview in telefoanele low entry daca deja in luna ianuarie au scos unul quad core.

 

A5_Quad Poza Principala

 

 

Previous articleAllview AX4NANO
Next articleI’ll be back!
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here