Home Concursuri si Advertoriale Allview V1 Viper

Allview V1 Viper

1114
3

Allview lanseaza un nou smartphone capabil sa concureze la mustata cu mai marii Samsung, HTC, Sony si Apple.  Multi oameni arunca cu rahat in Allview spunand ca face niste chinezarii ordinare si de proasta calitate insa in realitate nu au avut ocazia sa testeze telefoanele lor. Nu cunosc gama low entry insa am avut ocazia sa vad niste smartphone-uri dual core Allview si am ramas placut impresionat. Nu am observat absolut nici o diferenta de functionalitate intre produsele lor si ale concurentei. (detin o tableta de la Samsung asa ca am cu ce sa fac comparatie). Calitatea produselor din punctul meu de vedere este ok. Telefoanele sunt solide, grele, rezistente si materialele folosite nu dau impresia de saracie chinezeasca tipica.

V1 Viper este dotat cu procesor Quad Core 1,2 GHZ şi 1GB de memorie RAM, rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, iar conectivitatea 3G asigură o viteză de download de 21,6 Mbps. Smartphone-ul are o greutate de 124, 9 grame, iar display-ul IPS OGS Gorilla Glass are o diagonală de 4,7”. Preţul de achiziţionare a telefonului la liber va fi de 1300 lei (TVA inclus).

Telefonul este dotat cu o cameră performantă OV8830 de 8MP cu funcţie de fotografiere continuă şi posibilitate de înregistrare Full HD. Partea frontală a telefonului dispune de o a doua cameră de 2MP care facilitează convorbirile video sau realizarea de autoportrete. Pentru a obţine cel mai reuşit portret, se poate folosi funcţia Beauty Face. Accesul la cele două camere se poate face fără a debloca ecranul. Camera de 8MP  surprinde imagini panoramice atât pe orizontală cât şi pe verticală. Amplificatorul audio Yamaha şi sistemul DTS (Digital True Surround) garantează calitatea sunetului, iar căştile cu un design inovator (incluse) asigură o redare la cea mai înaltă fidelitate.

Per total din punctul meu de vedere V1 Viper este un Smartphone performant care iti poate oferi cele mai importante functii: telefon + internet. Camera nu m-a pasionat niciodata. Cine doreste sa faca poze de calitate oricum se indreapta spre un aparat foto mai degraba.

front_semiprofile_headset

Previous articleAllview P6 Quad
Next articleP5 Qmax – Performanta maxima
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

3 COMMENTS

  1. acest model da clasa multor telefoane ale marcilor consacrate; l-am ales pentru ca este dual-SIM, si in special pentru calitatile sale tehnice: S.O de ultima generatie, procesor performant, display gorilla glass; sunt foarte multumi de capcitatile sale, softul este bine optimizat, paginile se incarca foarte repede, semnalul este constant si sunetul clar!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here