Home Diverse Blog of the Year 2012 Award

Blog of the Year 2012 Award

705
16

Am fost nominalizat la noua gaselnita blogosferica numita “Blog of the Year 2012 Award” :))

Bucuria a fost adusa de ALLURE   🙂 Acum trebuie sa va prezint regulamentul, sa prezint si eu nominalizatii ce-i cred eu potriviti pentru acest Award si, sa le las comentariu cu link catre acest articol, sa ieie si dansii lumina blogosferica de la mine s-o duca mai departe pana in strafundurile www-ului.

Trebuie sa pun si un banner site al  miscarii de integrare in blogosfera “Blog of the Year 2012 Award”

Regulile ce țin de decernarea și acceptarea acestui premiu sunt următoarele:

1. Selectează blogurile ce vor primi premiul Blogul Anului 2012.

2. Postează un articol în care nominalizezi blogurile respective (nu există un număr minim sau maxim admis) și acordă-le premiul.

3. Include un link către această pagină: ‘Blog of the Year 2012′ Award – http://thethoughtpalette.co.uk/our-awards/blog-of-the-year-2012-award/, menționînd regulile de față în postul tău – a nu se altera regulile sau banner-ul premiului!

4. Anunță autorul fiecărui blog căruia îi acorzi premiul și împarte regulile cu aceștia

5. Te poți alătura grupului Facebook creat pentru acest premiu – dă “like” pe pagina pe care o poți accesa aici (linkul de la punctul 5), putînd astfel să îți împarți blogul cu o audiență mai largă

6. Adaugă un link către blogul persoanei care ți-a înmînat premiul și încarcă banner-ul premiului pe blogul tău, continuînd colecționarea stelelor (maximul este de 6)

NOMINALIZATII MEI SUNT URMATORII

ALLURE       ANA LAVINIA       BELGIANCA     CRONICARUL      PROBIU    RAUL     si TUDOR CHIRILA  si YAMASHA

Nu stiu ce se castiga inafara de linkuri, nu stiu ce fel de concrus mai e si asta :)) insa daca cineva a pierdut vremea sa ma nominalizeze fie si pt un simplu link back este de datoria mea de gentleman sa ripostez cu ducerea la indeplinire a dorintei domnitei ALLURE.

Previous articlebrb pana e gata noua tema
Next articleLeapsa Cu Optiuni
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

16 COMMENTS

  • pai esti unul dintre cei mai buni din blogroll. mai era si tipa naivbeauty dar vad ca a renuntat la blog intre timp.

 1. M-ai făcut să rîd :)))) Stai să cobor din castel să-ți răspund 😀
  În primul rînd, mulțumesc frumos de nominalizare, Dle. Gentleman 🙂
  Apoi, cîștig în bani nu există; eu am predat premiul ca un mod de recunoaștere a muncii fiecăruia, a talentului, a informațiilor aduse la cunoștință, a timpului investit, căci mă gîndesc că fiecare investește ceva cînd se hotărăște să își creeze un blog – uite cît te chinui tu acum să îți schimbi tema 🙂 Mi se pare frumos și corect să ne apreciem reciporc munca și efortul.
  Acestea sunt motivele pentru care am oferit eu premiul, restul…nu știu. Atîta știu, atîta spun 😉

  • din castel? :)) da de ce sa cobori? povestea spune ca printul urca la balcon sa o salveze. sper ca ai parul lung, ca nu am funie la mine sa urc.

  • ba da dar nu doream sa ii fac pe ceilalti din blogroll sa se simta si mai aiurea ca nu ii nominalizez. dar uite ca o sa spun acum. allure pentru ca m-a nominalizat, ana lavinia pentru ca are personalitate, belgianca pentru ca e funny, cronicarul pentru ca scrie unele din cele mai bune articole din blogroll, pt mine cel putin., probiu pentru ca e probiu si raul pentru ca e bloggerul care ma intereseaza cel mai tare din tot blogrollul. pe el il urmaresc cel mai cu drag. 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here