Home Diverse Deputatul Bidonar

Deputatul Bidonar

1110
27

Astăzi când am ajuns acasa am găsit o foaie cu un candidat PPDD în ușă. Mno, nimic deosebit până aici… zilele astea au tot venit cu calendare, pixuri, pungi, etc. Îmi era târșală să o arunc pe scări așa că iau foaia, intru în casă  și o las la bucătărie.

Mă duc la masă și văd sigla PPDD pe fițuică. Mă tot gândeam de unde măsa-n cur au aștia bani de campanie pentru ca am observat cheltuieli destul de mari. Pe ceilalți îi înțeleg că au furat de la stat pt campanie dar PPDD? Oare fiecare candidat să-și fi susținut campania din contul său?

Iau câteva linguri de mazăre și mă plictisesc. Eu la masă mereu trebuie să citesc ceva, altfel n-am stare. Iau foaia cu PPDD să văd ce scrie pe ea și când mă uit mai bine la poza candidatului, să-mi pice mazărea din lingură, altceva nimic. Tipul era un fost vecin de-al meu pe care îl știam de 20 de ani. Măi să fie…

Vecinul ăsta lucrează la PETROM de când îl știu. Îl vedeam în fiecare zi cum venea cu bidoane de motorina pe care le vindea unui fost director de liceu ce stătea la o scară vecină. O vindeau și la sârbi. Treceau vama cu rezervorul plin de motorină și sticla de benzină la motor.

Ei să fiu al naibii, vecine… uite cum după zeci de ani de furat cu bidonul a venit vremea să fure cu cisterna. Și asta se poate face doar din postura de deputat, altfel, ar fi prea riscant.

Previous articleColetul si cei 30 de km
Next articleParental Control
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

27 COMMENTS

  • ba dar eu nu inteleg de unde au astia bani. cred ca de la basescu. cred ca e un partid capusa ca sa fure din electoratul psd si pnl

  • aia m-am gandit si eu. problema e ca fie si asa, nu dau nimic de la ei din buzunar. daca dau bani sunt furati 100%

  • =)) cam asa ceva,,,, ba ce oameni, nu se mai satura de furat nici la batranete cand cica ar trebui sa fii mai intelept. ei vor sa foloseasca intelepciunea varstei ca sa fure si mai mult. ba dar ce pastele masii or face ,ma cu atatia bani? ii ia cu ei in cosciug? de unde melteneala asta sa ai mai mult de cat ai nevoie?

 1. Toti candidatii PPDD sunt oameni cu bani care-si sustin campania din resurse proprii… In partidele mari erau cartile facute asa ca au ales sa intre in PPDD ca sa poata candida la un post de deputat/senator.

 2. PPDD trebuie apreciat pentru un lucru: faptul ca numai privind moaCA CAndidatilor stii ca ai de-a face cu niste banditi. Unii cu bidoanele de motorina, altii (la Iasi) cu extinctoarele… O singura privire si te-ai lamurit.

  • e un compromis… hotii vechi cu care ai mai trait si stii cum a fost sau hotii noi, saraci si lacomi ce cu siguranta vor fi al doilea PDL si vor fura ca spartii no matter what.

   nu are nimeni nimic cu ppdd ci cu dan diaconescu, mascariciul de la OTV.

  • :)) nu l-am votat. e escroc.. si aia cu picatul lingurii din mazare e cascadorie prea pericoloasa :))

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here