Home Gandurile mele KUNG FU LEGEND Ehsan Shafiq

KUNG FU LEGEND Ehsan Shafiq

655
6
“Zapând” din lipsă de ocupaţie pe Youtube am revăzut clipurile maestrului afgan Ehsan Shafiq. Simţeam nevoia exprimării unor regrete în legătura cu moartea lui din vara acestui an, la doar 36 de ani.
Poate că se aplică şi în cazul lui regula conform cărora geniile şi oamenii cu adevărat valoroşi sunt luaţi mult prea devreme de printre noi. Un fel de troc “puţin dar bun”.
Bineînţeles că nimeni nu a auzit de el, poate doar pasionaţii de Kung Fu aşa că m-am hotărât să vă aduc în atenţie câteva din luptele şi antrenamentele sale dar nu înainte de a vă prezenta câteva din titlurile adunate în cei 29 de ani de Kung Fu.

1. European Kung Fu Champion
2. United Kingdom Champion
3. All Pakistan Champion
4. Pride of NWFP Pakistan
5. Member of British Council for Chinese Martial Artts (BCCMA) London
6. President ESKFA
7. Best Fighter
8. Member of UK Kung Fu National Team

6 COMMENTS

  1. Pacat ca nu se mediatizeaza mai mult Kung Fu-ul. Este un stil de lupta foarte spectaculos si variat, dar mult mai greu de invatat. E mai simplu sa promovezi lupte surde cu pumni si picioare aruncate la intamplare …

    • pai kung fu e singurul stil ce poate sa invinga toate celalalte stiluri de lupta existenta, pentru ca toate sunt construite astfel incat garda sa o tii in fata. kung fu loveste din lateral sau din alte pozitii, nu din fata unde isi tine gogu garda. (exemplu maestrul betiv)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here