Home Gandurile mele Facebook – un căcat cu moţ

Facebook – un căcat cu moţ

912
4

Dupa parerea mea, Facebook este cea mai stupida invenite a internetului de la Cristos incoace… Da, am si eu o pagina de facebook dar nu pentru ca mi-o dotesc sau pentru ca imi place, doar pentru ca e necesara in promovarea blogului. Sa va explic in cateva randuri de ce consider facebook-ul fiind un cacat…

1. Numai niste cretini si niste retardati ar fi putut lansa TIMELINE fara sa te avertizeze ca heeey.. e pe veci.. ai pus timeline ai spus AMIN la cont… Cum pula mea sa faci ba asa ceva? Inainte sa activezi tema mortilor masii trebuia sa te avertizeze si ei ca nu se mai poate scoate. Cine stie, o fi dracu scris undeva cu litere marunte si treaba asta insa hai sa fim seriosi, trebuia un avertisment sanatos.

2. Mi-am facut contul pentru blog si am inceput sa dau add la prietenii mei reali… Dupa vreo 20 de cereri trimise primesc avertisment de la facebook. Cica Facebook-ul nu a fost facut pentru a fi utilizat in modul in care o fac eu. (asa se traduce din engleza). Cica pot sa dau add doar la prieteni, rude, colegi de clasa, oameni pe care ii cunosc… Pai mai Facebook.. De unde pastele matii stii tu pe cine cunosc eu si pe cine nu? Inteleg ca este o masura anti spam dar ba… nu cred ca e spam sa dai add la 100 de persoane pe care le cunosti chiar daca nu au scoli in comun sau prieteni in comun. Am continuat sa imi adaug prietenii si m-am ales cu contul suspendat pentru 2 zile… Nu am mai putut sa dau add la nimeni pt 2 zile… Mii de tunete si fulgere… x(x(x( Dupa 2 zile am inceput sa imi continui lista de prieteni si dupa vreo 2-3 ghici ce… Contul suspendat 4 zile …. WTF… OMG ce mizerie…. Dupa 4 zile am mai dat add la vreo 2 si gata…. amin.. contul suspendat temporar..
Ei bine, cu ocazia asta du-te-n mortii matii Facebook… Esti tu Mama Omida sa stii pe cine cunosc eu si pe cine nu… Am renuntat de nervi la acel cont si am facut altul in care nu am mai dat add la nimeni. Doar la grupuri de bloggeri.

3. Chatul e mizerabil.. si arata ca curu… o baliga mare in dreapta si atat… mai mult te incurca… Sa nu mai zic de faptul ca sansele ca chatul sa functioneze sunt aceleasi cu cele de a castiga la ruleta. Ori da ori ba. Este unul din site-urile cu cele mai multe buguri.

4. Ceea ce m-a enervat cel mai mult este faptul ca site-ul nu functioneaza exact atunci cand ai nevoie de el… Ba frate stiu ca si hi5-ul avea probleme dar nici chiar ca astia.

5. Ei bine.. acuma vine bomba… cine vrea sa-si stearga contul trebuie sa faca o cerere de “implorare” celor de la facebook si sa jure ca nu mai calca pe acolo timp de 14 zile… altfel cererea de inchidere a contului se anuleaza… POFTIM? Adica nu pot sa inchizi contul acuma.. ci doar peste 14 zile si doar cu conditia sa nu te mai loghezi…

A, da? FMM FACEBOOK

Previous articleMuzica, nu zgomot!!!
Next articleBlog de IT
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here