Home Gandurile mele Pilele și amantele angajate la stat ar trebui puse să dea înapoi...

Pilele și amantele angajate la stat ar trebui puse să dea înapoi toți banii pe care iau primit degeaba sub formă de salariu

242
0

PileleDupă care date afară, evident. Eu unul sunt curios din cei 1.3 milioane de bugetari, câți are România în acest moment, câți dintre ei sunt acolo pe merit, câți sunt pe pile și relații și mai ales câți sunt competenți fraților?

Căci eu de fiecare dată când am avut treabă la o instituție a statului, fie ea Poliție, Poștă, Spitale, Primărie, ANAF, am fost tratat cu o lipsă totală de interes, respect, lucru ce mi-a generat o scârbă de-a lungul timpului când am realizat că urmează să dau din nou ochii cu bugetarii.

De fiecare dată când am de-a face cu bugetarii am o lehamite în mine de zile mari. Să-i văd din nou cum vorbesc între ei despre probleme personale în timp ce proștii ca mine așteaptă în fața ghișeului, să-i văd din nou cum îmi vorbesc pe un ton acru și sictirit, să-i văd din nou cum abia așteaptă să se facă ora 15:30 să plece acasă, să-i văd din nou cum plimbă o hârtie prin 7 birouri degeaba, nu, e prea mult.

Mi-e scârbă. Trebuie dați afară toți care-s băgați acolo doar ca să fie pe post de lipitoare. Trebuie dați afară toți cei pentru care s-au înființat posturi speciale, căci de exemplu, la ANAF, dacă vrei să plătești un impozit, trebuie să ai de-a face cu 3 funcționari publici, dacă e posibil așa ceva…

De la unul iei foaia cu ce-i de plată, apoi mergi la casierie. La casierie, un funcționar bagă datele în PC și unul numără banii. Incredibil ce sistem ticăloșit plătit din munca noastră, hidos, mai este și aparatul bugetar.

Evident, la bugetari salariile sunt mult mai mari ca-n domeniul privat. Că e simplu să dai sporuri și beneficii atunci când nu produci nimic, atunci când doar consumi.

Eu aș da o lege dacă aș avea putere. Să se ia la analizat aparatul bugetar, și cine a fost angajat pe pile, ori cei care sunt incompetenți, să fie dați afară și să fie puși să dea înapoi și banii pe care i-au primit drept salariu, degeaba, de la stat, adică de la noi, de la proștii care ne dăm fără să vrem 42.5% din muncă (salariu) către stat…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here