Home Diverse O să încerc și parfumuri arăbești

O să încerc și parfumuri arăbești

263
0

Zilele trecute m-am enervat la culme, am cumpărat din magazin un parfum hai să zicem celebru, și am constatat că are o persistență mai mică decât deodorantul spray.

Aceeași marcă, același model, ambele. N-am cheltuit cine știe ce pentru ele dar nu știu, mă simt oarecum înșelat.

Am dat banii pe un produs care din punctul meu de vedere nu ar trebui să primească acceptul de a intra pe piață, așa de slab calitativ este.

Și ca să vă faceți o idee, l-am cumpărat cu 44 de lei la ofertă, în mod normal este cam 70 de lei 40 ml, asta înseamnă undeva la 170 de lei un flacon de 100 ML, deci la cantitate mai mare dacă-l calculezi, observi că nu este deloc ieftin.

Cred că o să pun punct nebuniei cu parfumuri pe care am început-o în urmă cu vreo 2 ani, de atunci sunt în căutare de parfumuri de calitate, originale, care să persiste și ele mai mult de 2-3 ore.

Am comandat online, am cumpărat din SHOP, am încercat din magazinele din oraș, nimic. Toate sunt ori slabe, ori concepute pentru Europa de Est, ori sunt falsuri.

Ce-o să mai încerc totuși sunt aceste parfumuri arăbești despre care multă lume vorbește de bine. Sincer să fiu am mai avut în trecut unul și chiar dacă nu au un miros clar, distinct, măcar sunt persistente.

Am încercat să fac și eu pe românul vreo 2 ani dar din păcate nu mi-a prea ieșit. Am zis să caut și eu parfumuri originale, ori parfumuri bune care să persiste și din păcate nu am avut prea mare succes.

Parfumurile arăbești nu sunt pentru oricine dar sunt dispus să încerc și această variantă, aici măcar nu se mai pune problema de calitate.

Acestea știu sigur că persistă ore bune, că nu sunt contrafăcute sau prelucrate special pentru Europa de Est, unde banii sunt puțini și calitatea slabă la orice. Tot ce trebuie să fac este să găsesc un parfum care să corespundă cu preferințele mele, o să revin cu un update la acest articol în momentul în care am să găsesc ceva foarte bun care să merite o mică recomandare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here