Home Diverse Toamna aceasta se poarta genti mici si cochete – afla despre trendurile...

Toamna aceasta se poarta genti mici si cochete – afla despre trendurile acestor accesorii din colectia ANNA CORI

329
0

Dupa cum bine stim, accesoriile intregesc o tinuta, sunt farmecul look-ului si negresit aduc o contributie insemnata. Doar ca supuse rigorilor modei de actualitate, accesoriile nu sunt de fiecare data functionale. Gentile din acest sezon spre exemplu incep sa schimbe anumite tendinte – dispar gentile mari, supradimensionate si in schimb isi fac loc pe podium cele de mici dimensiuni sau maximum medii.

In colectia de la ANNA CORI regasim desigur genti care tin pasul cu moda. Brandul este unul renumit deja, ce realizeaza incaltaminte din piele, calitate premium, pentru femei si barbati. Aparte de colectiile de incaltaminte sunt accesoriile, de asemenea din piele. Abordarea pare sa fie una perfecta, intrucat completarea oricarei tinute are in vedere desigur si nevoia de o geanta.

Ce trenduri se impun – colectia ANNA CORI

In ceea ce priveste linia de genti de toamna se remarca stiluri noi. Elemente precum franjurii sunt detalii romantice ce ies in evidenta absolut. Se pare ca acest sezon pune accent pe impletituri, pe ciucuri si franjuri. Tiparele sunt cele de genti simple, mici, clasice, cu linii suprapuse. Innobilate de detalii, capata o nota de eleganta aparte.

Formele partrate sunt si ele in voga. Sunt estetice, sunt si practice. Iar ANNA CORI a stiut cum sa ofere un aer aparte acestor forme, recurgand la tipare reinterpretate. Asa se face ca in colectiile de genti regasim forme mai alungite, gentile cu accent pe forma si linii de contur, cele asimetrice sau ce au rotunjiri perfecte, cu maner decupat.

La polul opus sunt gentile mici, cele care provoaca la a alege doar lucrurile ce sunt un strict necesar spre a fi luate in geanta. In varianta mai casual, relaxata, regasim si rucsacul, nelipsit din lista de optiuni in continuare. In variantele de actualitate sunt pastrate formele clasice, linii bine definite, forme medii, nici prea mari, nici prea mici, cu detalii ce se doresc a fi element vedeta  – spre exemplu catarama mare, accent metalic, aurie sau argintie.

Chic sunt si acele tipuri de rucsac cu bareta destintate a fi purtate in mana. Baretele pentru spate sunt ajustabile si chiar detasabile. Astfel de ruscacuri sunt realizate din piele si au o paleta cromatica destul de generoasa. Remarcam de asemenea ca toamna nu este neaparat despre influente cromatice ce se limiteaza la paleta de bejuri, culori pamantii. Asadar indraznim la mai mult, la accente de culoare si chiar sclipitoare. Tonuri de platino, bordo, taupe sau celebrul cuoio fac deliciul femeilor pasionate de stiluri originale.

Ar fi bine de mentionat ca in magazinele ANNA CORI exista si produse de tip genti pentru barbati, realizate de DENIS. Acestea sunt insa minimaliste si intr-adevar practice, tinand cont ca nevoia masculina de astfel de accesorii nu este chiar pe aceeasi lungime de unda cu cea a femeilor. Gentile acestea sunt fie pentru birou, stil office, pentru laptop si documente, fie cele mici, de tip postas, de umar, cu clapeta si un detaliu subtil, logo inscriptionat.

Toate tipurile de genti, pentru femei sau barbati, regasite in magazinele fizice ANNA CORI sunt disponibile si in magazinul virtual, annacori.com.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here