Home Gandurile mele Taxa pe aer, urmează să fie implementată în București după rovigneta de...

Taxa pe aer, urmează să fie implementată în București după rovigneta de 1900 de lei pe an

666
0

Ce s-au mai gândit pesediștii ăștia de prin capitală? Cum Primăria lor e în faliment, caută evident noi metode de a jumuli cetățenii de bani. Și cum ar putea ei să facă asta cel mai simplu într-un oraș în care problema circulației, problema parcărilor dăiunie de 30 de ani? Prin taxarea și impozitarea autoturismelor! BINGO!

Ce poate fi mai simplu decât impozitarea până la nesimțire și dincolo de ea, a autoturismelor care sunt câtă frunză câtă iarbă în capitală? Evident, pesediștii ăștia n-au tupeu să iasă să spună exact de ce pun taxe de 1900 de lei pe an pentru mașinile care nu sunt înmatriculate în București/ Ilfov, ei o dau cu ecologia. Cică să scadă nivelul de poluare din capitală.

Auzi mă la ei… Rezolvară problema circulației bară la bară care plasează Bucureștiul pe locul 1 în topul capitalelor aglomerate din UE (sau poate chiar din lume), rezolvară problema parcărilor care efectiv nu există acolo unde trebuie sau dacă există, au niște tarife care nu corespund cu puterea de cumpărare a cetățeanului, rezolvară problema transportului în comun astfel încât cei care nu doresc să le plătească birul de 1900 de lei pe an, să aibă alternativă, și rămase fraților problema poluării în capitală de rezolvat.

Și cum puteau pesediștii să o rezolve? Cu construcția de spații verzi pe blocuri așa cum s-a rezolvat în marile orașe ale lumi? Neah, cu TAXE și IMPOZITE. Băi nene, pe ăștia până nu-i omoară lumea cu pietre pe stradă, nu se lasă. Și-au făcut un stil absolut nesimțit să-și bată joc de un popor căruia de ani de zile nu-i oferă absolut nimic. Dar în schimb au tupeul să ceară de la popor. Stați aproape, urmează probabil taxa pe aer, după ce apare această robignetă de 1900 de lei/an.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here