Home Diverse Totul despre vanzarea si inchirierea proprietatilor

Totul despre vanzarea si inchirierea proprietatilor

611
0

Multa lume cumpara, vinde sau inchiriaza proprietati si procesul pare sa ia amploare, anul 2019 fiind unul cu mari vanzari.

Inainte de a inchiria sau cumpara o locuinta trebuie sa ne gandim la mai multi factori, care ar putea fi decisivi.

Multi dintre proprietari vor sa insele si apeleaza la:

  • Pretul prea mare raportat cu aspectele definitorii ale imobilului.
  • Nu remediaza problemele din locuinta
  • Mint in descrieri si detalii
  • Pun conditii absurde in timp
  • Nu dau siguranta, luand un acces la proprietare nasol pentru viitoarele persoane ce vor locui in zona inchiriata.

Accesul la proprietate este un factor cheie

Locuinta care urmeaza sa o inchiriezi sau sa o cumperi, daca ai un job stabil, trebuie sa fie cu acces la mijloc de transport si sa nu fie intr-o zona cu prea mult zgomot (sa nu fie amplasata langa party zone-uri, de exemplu) Este important sa avem acces total la imobil.

In cel de–al doilea rand, electronicele cu care este echipata cladirea trebuie sa fie functionale, evitand multe probleme. Absolut nimeni nu vrea sa inchirieze o casa in care frigiderul sau cuptorul sa nu mearga, apoi tot el sa plateasca pentru reparatiile ulterioare. Tot ce ne dorim cand inchiriem o casa este sa primim cheia. Totul sa arate bine. Fara lucruri stricate, fara prea multe complicatii.

Urmatorul pas de facut este sa stabilesti detaliile despre inchiriere. Fa un contract in care drepturile si lucrurile ce trebuiesc facute de ambele persoane sa fie precizate asa incat sa nu ai surprize neplacute in cazul in care proprietarul de drept vrea sa te dea afara din locuinta sau refuza si nu vrea sub nici o forma sa-ti dea inapoi garantia.

Prima intalnire cu proprietarul si prima discutie iti indica multe atunci cand proprietarul este calm, amiabil si are o atitudine pozitiva. Se observa de la prima conversatie daca proprietarul e disponibil sa faca modificari si sa cada de acord in anumite circumstante care sa-i ofere beneficii atat lui cat si tie.

Inca o chestie care trebuie studiata cu atentie este ca locuinta care urmeaza a fi cumparata este sa aiba in apropiere macar o parcare proprie, un bancomat, un magazin sau alte puncte de interes public si personal. Este foarte important in majoritatea situatiilor sa ai parte din plin de serviicile zonei si sa nu pierzi timp important traversand o strada ca sa poti ajunge sa cumperi cele necesare.

Este bine sa pastrezi locuinta care o inchiriezi intr-o stare buna, dar daca la un moment dat vrei sa vii cu anumite idei de schimbare ar fi indicat sa anunti proprietarul ca sa nu intervina alte chestii. Fiecare om e diferit si prin urmare e fireasca ideea chiriasului de a schimba cate ceva prin locuinta in situatia in care se va simti mult mai confortabil cu lucrurile sale prin preajma si cu alegerile sale.

Normal ca te-ai gandit la ideea ca atunci cand vei inchiria o casa vei avea de platit atat chiria cat si cheltuielile care apar, plus mici cheltuieli neprevazute din timp. Aceste costuri neprevazute trebuiesc platite si daca nu ai grija sa faci un calcul general inca de la inceput o sa vezi ca vei fi descoperit financiar sau nu vei putea face fata regulilor impuse.

Acestia sunt pasii de urmat inainte de a inchiria sau cumpara o locuinta. Daca esti interesat de o oferta de apartamente de vanzare in Brasov poti apela cu incredere la agentiile imobiliare, astfel eviti orice risc de a fi inselat.

 

Previous article8 motive să cumperi o pompă submersibilă de la Shop Einstal
Next articleADYSIM – servicii funerare profesionale în București și Ilfov
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here