Home Gandurile mele Despre războiul dintre timișoreni și olteni pornit de Popa’s

Despre războiul dintre timișoreni și olteni pornit de Popa’s

231
0

De când cu declarațiile lui Popa’s, cum că Timișoara a fost invadată de olteni cocalari și prost crescuți, „ciurucuri”, pe forumuri, pe Facebook, pe grupuri a pornit un adevărat război. Toate mașinile cu numere de MH, DJ, GJ, sunt pozate și supuse oprobriului public în cazul în care încalcă reguli de circulație sau ceva de genul. Mie unul mi se pare o prostie ce se întâmplă. În loc să-și vadă fiecare de viața și de familia lui, oamenii stau la bârfă și la caterincă de 2 lei pe internet. Asta arată că de fapt ei nu prea au nici familie nici treabă. Să spunem câteva lucruri despre oltenii care au ajuns pe la Timișoara…

  • Timișorenii au dreptate legat de nesimțirea, proasta creștere, cocălăreala celor din Oltenia. Sunt și eu oltean, trăiesc în Oltenia de ani buni, oamenii în acest colț de țară sunt foarte prost crescuți, majoritatea. Sunt și oameni cu bun simț, dar destul de puțini. Aceasta este rezultatul a 30 de ani de PSD. Aici nu mai există bun simț, e plin de cocalari, de manele, de golăneală.
  • Timișorenii nu au dreptul să acuze pe olteni de una sau de alta din moment ce-i folosesc. Păi ei îi angajează, fac bani de pe spinarea lor, le iau bani și pe chirii. Atunci sunt buni oltenii, nu? Ei, nu… Trebuie să spunem lucrurilor pe nume întotdeauna, nu doar atunci când situația ne convine. Dacă oltenii ar pleca din Timișoara, sunt curios ce ar face oamenii cu afaceri în zonă. Adică timișorenii pleacă de acolo iar oltenii care vin și țin orașul cu munca lor, nu sunt buni, nu?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here