Home Diverse E-Fulfilment – soluția perfectă pentru a-ți dezvolta afacerea în Europa și Marea...

E-Fulfilment – soluția perfectă pentru a-ți dezvolta afacerea în Europa și Marea Britanie

261
0

E-FulfilmentÎn anul 2019 nu mai sunt bariere atunci când vine vorba despre comerț. România a evoluat destul de mult din punct de vedere tehnologic iar internetul a pus umărul destul de serios la clădirea conceptului de magazin online. Prin intermediul entităților comerciale virtuale putem astăzi să vindem marfă în orice colț al lumii. Una dintre problemele care trebuiau rezolvate în materie de comerț online internațional se referea la logistică. Putem să deschidem magazine online câte vrem, putem să ne promovăm în țări străine precum Marea Britanie, putem ajunge la clienți, avem marfă de calitate care corespunde standardelor Europei de Vest, dar nu prea avem cum să o trimitem acolo.

Asta până de curând. A apărut conceptul numit e-fulfilment. Companii precum UK Logistic vin în sprijinul celor care doresc să-și extindă business-ul pe o piață cu peste 270 de milioane de potențiali clienți. Ca să ne facem o idee mai clară asupra ceea ce înseamnă e-fulfilment, vom trece în revistă principalele caracteristici ale conceptului. Astfel, va înțelege toată lumea ce este și de ce poate fi considerat un concept revoluționar în materie de business internațional. Explicațiile sunt destul de simple și sunt convins de faptul că vor fi rapid înțelese de toată lumea.

Ce face mai exact UK Logistic prin e-fulfilment

  • Se adresează companiilor care vor să vândă marfă internațional, în țări precum UK, Germania, Franța, etc
  • Este un concept care se potrivește ca o mânușă celor care au afaceri de tip Amazon sau E-Bay afară
  • Primește marfa de la furnizorii tăi la sediul din străinătate și o depozitează în centre proprii
  • Preia comenzile venite din străinătate de la clienți, ambalează produsele și le predă mai departe la curier
  • Se ocupă în locul tău de problemele clienților, de genul retururilor sau reambalare de produs.
  • Vine la pachet cu soluții API și automatizări, în vederea eficientizării procesului de preluare a comenzilor

E-fulfilment – își face viața mult mai ușoară și îți dezvoltă afacerea

Discutăm așadar despre un concept care reușește să-ți ia multe griji, multe probleme de pe cap. Dintr-o dată, prin e-fulfilment, lași în grija altora procesul de vânzare, din momentul în care s-a înregistrat comanda. Nu trebuie să-ți mai bați tu capul cu procesarea comenzilor, cu stocurile, cu depozitarea, cu expedierea comenzilor către clienți, etc.

Totul se face direct din străinătate, de la Londra în cazul UK Logistic. E mult mai simplu de manageriat situația de acolo din interiorul țării decât să începi cu expediții internaționale care deși nu sunt neapărat costisitoare, uneori se dovedesc a fi destul de ineficiente. Cred că oricare dintre noi avem îndoieli atunci când realizăm că un produs comandat de noi trebuie să ajungă din altă țară. E-fulfilment este soluția perfectă pentru această problemă.

Atunci când ai mai puține griji, atunci când externalizezi acea parte a afacerii care-ți consumă cel mai mult timp. Îți rămâne mult mai mult timp pentru tine, pentru a te gândi la noi moduri de a dezvolta al tău business. Ai mai mult timp pentru a căuta parteneri de încredere și marfă de calitate mai bună, pe care să o poți achiziționa mai avantajos.

Acesta este de fapt întreg scopul e-fulfilment, este un concept care se adresează celor care doresc să-și extindă afacerea peste hotare în țări precum Marea Britanie, dar care nu doresc să-și bată capul cu logistica. E-fulfilment este un fel de bypass care-ți aduce în prim plan mai mult timp liber, mai puține griji și mai multe perspective de viitor

Acum rămâne la aprecierea fiecăruia dintre voi. Cu siguranță vor fi oameni care vor vedea utilitate, foarte multă utilitate în acest tip de serviciu pentru că deja este pe val, deja foarte multă lume a aflat despre el și mai mult ca sigur optează pentru calitate, pentru liniște. Pentru că mai mult ca sigur, faptul că cineva competent se ocupă de o parte a afacerii tale, aduce foarte multă liniște. O liniște de care fiecare antreprenor are nevoie mai ales dacă este angrenat în afaceri internaționale, în care seriozitatea business-ului este singura cale spre succes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here