Home Diverse Vrei să deschizi un business în capitală? Iată 4 motive să-ți angajezi...

Vrei să deschizi un business în capitală? Iată 4 motive să-ți angajezi și un avocat în drept comercial din București

194
0

Mulți dintre noi ne gândim să punem bazele propriului business din motive simplu de înțeles: munca la patron în România nu a îmbogățit pe nimeni. Decât să fim munciți zi lumină pe bani de nimic, mai bine dezvoltăm propriile afaceri pe domenii de competență pe care le stăpânim foarte bine. Capitala este ținta principală, să deschizi o afacere într-un oraș mic de provincie este similar cu suicidul. Acolo unde nu există industrie nu există business. Dacă vă bate gândul să faceți acest pas, să deschideți un mic business în București, pe lângă contabil, ar fi indicat să contractați și un avocat în drept comercial din București. Există de fapt 4 motive pentru această recomandare.

Vrei să deschizi un business în capitală? Iată 4 motive să-ți angajezi și un avocat în drept comercial din București

  1. Țeapa-i frate cu românul. Multe afaceri s-au dus pe apa sâmbetei din cauza contractelor cu clauze ciudate care au permis păcăleala. Un avocat în drept comercial din București te va ține la distanță de aceste păcăleli și va avea grijă ca ale tale contracte semnate să fie cât mai avantajoase pentru tine. Este o investiție mică lună de lună, care pe termen lung cu siguranță va fi fructificată. România chiar este țara țepelor.
  2. Nu te mai milogești de nimeni. Cei care dețin deja un business în capitală sau chiar în România, indiferent de oraș, pot să confirme faptul că există parteneri care amână la infinit plata unor anumite servicii prestate, ori plata unor facturi pentru diverse produse. De plătit plătesc într-un final dar acest obicei al unora de a achita sume restante doar după luni bune de milogeală, poate destabiliza afacerea. Un avocat în drept comercial din București te poate ajuta în acest sens, poate să demareze diverse proceduri de recuperări creanțe fără ca tu să-ți mai bați capul. De obicei, românii plătesc imediat atunci când aud de tribunale sau executori.
  3. Îți aperi drepturile de proprietate intelectuală. Ele au devenit o problemă destul de mare de când cu internetul acesta mirobolant care permite oricui să fure orice din curtea virtuală a altuia. Drepturile de proprietate intelectuală pot fi apărate de un avocat în drept comercial din București, și e foarte important să înțelegi că ai nevoie de acest ajutor. Nu e vorba despre un client care „uită” să plătească o factură.
  4. Te poate ajuta în relația cu angajații. Codul Muncii reprezintă o lege destul de ambiguă în România și foarte mulți patroni nu reușesc să ducă afacerile la nivelul următor din cauza faptului că nu caută să creeze condiții mai bune pentru angajați. Un avocat în dreptul muncii din București te va ajuta în acest sens. Omul cunoaște legile, te poate ajuta să iei fonduri de la stat, poate rezolva problemele legate de daune patrimoniale, te poate ajuta să creezi condiții de lucru mai bune pentru angajați, să le respecți munca.

Cum alegem un avocat în drept comercial din București? Cum ajungem la cel mai bun?

Alegerea unui avocat în drept comercial din București nu este lucru simplu. În barou sunt foarte mulți avocați și de cele mai multe ori te simți ca și cum ai căuta acul în carul cu fân. Există însă câteva mici repere după care te poți ghida atunci când dorești să contractezi asemenea servicii pentru noua ta companie înființată. O să trecem în revistă în cele ce urmează câteva idei care te vor ajuta să te ghidezi mai simplu în „marea” de avocați din capitală.

În primul rând, trebuie să știi că un avocat pentru obținerea cetățeniei române și redobândirea ei, de nota 10, nu este recomandat pentru drept comercial. Contează foarte mult ca avocatul ales să fie unul de specialitate. Chiar dacă ți se recomandă un avocat cu rezultate răsunătoare în drept penal, asta nu garantează faptul că va fi un avocat în drept comercial în București de nota 10. Dreptul are multe ramuri, nu te poți pricepe la toate ca avocat. Poți ca avocat pentru înființare asociație, fundație și federație să fii ok, dar să nu ai procese pe drept comercial în spate.

Avocat în drept comercial din București – prestanța contează foarte mult

În al doilea rând, contează foarte mult prestanța. Un avocat în drept comercial din București care are un sediu frumos, un birou într-o zonă bună este mult mai de încredere decât un avocat care te cheamă să stați la discuții prin cârciumă sau pe la terase. Modul în care se îmbracă un avocat din nou, spune foarte multe despre el ca om. Trebuie să fie mereu îngrijit, la 4 ace, așa cum îi șade bine unui om care a învățat foarte mult la viața lui și care este foarte bun în ceea ce face. Un avocat neglijent cu propria imagine poate să aducă în prim plan o slabă pregătire și chiar incompetența. Voi ce părere aveți? Cum credeți că ar trebui ales un avocat în drept comercial din București?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here