Home Diverse Despre cei care pierd pungi, ori saci cu bani pe stradă

Despre cei care pierd pungi, ori saci cu bani pe stradă

182
0

Am citit recent o știre conform căreia, o bătrânică de 83 de ani a găsit pe stradă o pungă cu bani. Vreo 14.000 de lei. Și că s-a dus la poliție și i-a predat. Și că proprietarul pungii a fost găsit și că acum totul e ok. Foarte frumos gestul bătrânei, care evident nu a primit nimic drept recompensă, decât un mulțumesc probabil. Oare dacă bătrâna pierdea banii de pensie, omul i-ar fi dus la poliție din moment ce nu a dar femeii nici măcar 1 leu pentru fapta ei sau i-ar fi oprit? Dar în fine, nu asta e problema pe care vreau să o aduc în prim plan.

Mă frate, cum naiba să pierzi mă punga cu bani? Cât de neimportanți sunt ei pentru tine, din moment ce ai parte de asemenea peripeții? Ăștia care pierd asemenea sume sunt niște îmbuibați pentru care sume de genul 14.000 de lei sunt nimicuri. Nu merită să-și facă griji pentru ei, nu merită să-și ocupe mintea ținându-le socoteala atunci când îi transportă. Morții mamii ei de pungă, că-mi aduc aminte când am făcut primul credit la bancă, am scos vreo 12.000 de lei și i-am pus în pungă, punga în buzunar și mâna în buzunar peste pungă. Mi-a fost și frică.

Și căcăvanii ăștia pierd pungile cu 14.000 de lei pe stradă? e incredibil frate ce a ajuns și țara asta. Toți proștii au munți de bani și din păcate nu-s prea munciți. Că dacă erau munciți, v-am spus: punga în buzunar și mâna în buzunar peste pungă. Voi ce părere aveți despre treaba asta? Sau despre cei care pierd pungi sau saci de bani pe stradă? Ar merita să-i primească înapoi din moment ce oamenii nu se stresează cu ei prea mult și-i pierd pe fie unde?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here