Home Gandurile mele Despre micimea românului cea de toate zilele

Despre micimea românului cea de toate zilele

230
1

Astăzi s-au alocat noi fonduri pentru programul Rabla – Electrocasnice. Prin intermediul lui speram să apuc și eu să iau de la stat un voucher de 400 de lei, să îmi schimb aparatul de aer condiționat.

Ei bine, surpriză, când am intrat și eu, nu mai era nimic de luat. Voucherele s-au epuizat în mai puțin de 3 ore. Așa a anunțat Digi24. Și așa și este, dacă ne uităm oe OLX, în urmă cu câteva ceasuri au început să apară anunțurile cu astfel de vouchere, de vânzare.

Da fraților, a simțit românașul nostru că-i rost de-o ciorbă și, în micimea lui, a pus la cale combinația. Evident, pentru cei ca mine care își plătesc ca fraierii la timp dările la stat, nu mai e niciun voucher de luat.

Evident, ele au fost luate de „deștepții” care spre deosebire de mine, nu-și declară niciodată veniturile la ANAF: Ei sunt curați ca lacrima deși trăiesc din combinații.

Mi-e scârbă fraților de astfel de oameni, care trag la ban ca musca la căcat. Cum simt și că-i rost de-o ciorbă, cum sar repede ca leprele să jumulească tot. Oameni mărunți care se căciulesc la un pumn de fise. Sunt în stare să calce pe cadavre și să-și bată joc și de mă-sa și de tacsu doar să facă și ei 100 de lei. Așa arată un program interesant distrus de lăcomia și prostia românului mic, mărunt, care în loc să se ducă dracului la muncă, stă la ciupeală pe olx.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here