Home Diverse 3 motive să deschizi un business cu haine second hand

3 motive să deschizi un business cu haine second hand

173
0

Cu toții ne dorim o viață mai bună și dacă vrem să avem parte de ea pe meleagurile noastre, singura opțiune este să devenim antreprenori. Să muncim pentru noi cu alte cuvinte, nu pentru altcineva.

Munca în România atât timp cât este făcută pentru altul, capătă aspect de sclavie. Românii și-au făcut un obicei în a exploata alți semeni, ascunși în spatele unei legislații gen Codul Muncii, special creată pentru a permite astfel de exploatare. Așadar, cea mai bună variantă pentru a te bucura de libertate și pentru a putea să faci și tu un ban corect este punerea pe picioare a unui mic business.

În ultimii ani au luat amploare magazinele cu haine second hand. Mulți dintre voi o să vă puneți întrebarea: cum e posibil așa ceva? Când toată lumea este obișnuită în România doar cu haine noi, cu un online pe parte de fashion care se extinde în România cu o viteză mai mare decât cea cu care se extinde Universul în sine și așa mai departe. Ar fi greu de crezut că se întâmplă așa ceva, nu?

Afacerile cu haine second hand, sunt pe val în România

Ei bine, se pare că există o piață și pentru produsele second hand cu o singură condiție: să fie de calitate. Românii nu au o problemă cu a cumpăra haine second hand, cu condiția să arate ca noi.

Și e destul de simplu să faci rost de haine second hand calitatea 1.

Există furnizori precum Milenium Shopping care pot aproviziona cu haine de calitate orice business de genul. Cine vrea să se convingă de această calitate, să intre și să vadă aceste hăinuțe sh de pe mileniumshopping.ro. Dacă încă există scepticism legat de acest tip de business, o să vedem în cele ce urmează și cele mai importante avantaje ale acestui tip de business.

3 motive să deschizi un business cu haine second hand

  1. Investiția este minimă – tot ce ai nevoie este un spațiu închiriat. Desigur, cu cât mai la stradă cu atât mai bine. Vadul comercial este foarte important în acest tip de business. Hainele propriu zise cumpărate de la Milenium Shopping nu costă nici ele o avere. Mai ai nevoie de un SRL și o casă de marcat electronică și cam atât. Chef de muncă poate.
  2. Simplu de manageriat – acum să fim serioși, nu trebuie să ai cine știe ce facultăți ca să poți să pui pe picioare un magazin de haine second hand. Nu trebuie nici să ai experiență în acest domeniu cum se recomandă de obicei celor care doresc să pună pe picioare propriul business. Afacerile cu haine second hand sunt destul de simple și de ușor de întreținut.
  3. Nu ai nevoie de angajați – spre deosebire de o covrigărie sau de un alt business de mici dimensiuni, magazinele de haine second hand nu au nevoie de foarte mult personal. Poate să fie o afacere de familie fără să fie necesar personalul calificat. Dacă la o covrigărie aui nevoie de oameni super calificați, pentru un magazin de haine second hand, poți lucra tu.

Acestea sunt cele mai importante 3 motive conform cărora, un business cu haine second hand ar fi o alegere destul de bună în cazul în care ești în căutarea evadării din câmpul muncii. Investiția este minimă pentru un asemenea business, este foarte simplu de manageriat și nu în ultimul rând, nu ai nevoie de angajați calificați, te poți ocupa singur de acest  proiect care cu siguranță va evolua.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here