Home Diverse 5 motive să îți cumperi haine din B-Mall

5 motive să îți cumperi haine din B-Mall

586
0

În ziua de azi, puțini mai sunt cei care umblă din butic în butic, prin oraș, atunci când au nevoie de îmbrăcăminte sau încălțăminte. Buticurile din oraș sunt oarecum depășite de vremuri, reprezintă un concept care nu are cum să concureze cu ideea de magazin online.

Online, avem mult mai multă diversitate, avem posibilitatea de a frunzări prin zeci de mii de articole vestimentare în timp ce în spațiul limitat al buticurilor din oraș, de doar câțiva metri pătrați, ai șanse destul de mici să găsești ceva care să-ți placă și care să ți se potrivească.

Desigur, diversitatea nu este singurul motiv pentru care recomand cumpărăturile online în magazine virtuale precum B-Mall. Există cel puțin 5 alte motive pentru care ar fi foarte indicat să te orientezi către astfel de entități comerciale virtuale atunci când ai nevoie de cămăși pentru bărbați, blugi, tricouri, încălțăminte (pantofi eleganți sau adidași), etc. Este valabil și pentru femei, nu doar pentru bărbați.

5 motive să îți cumperi haine din B-Mall

  1. Iei contact cu mii de produse. De exemplu, numai la categoria încălțăminte bărbați, există pe stoc nici mai mult nici mai puțin de 16208 produse. Imposibil să nu găsești ceva pe gustul tău, numărul potrivit. Magazinele precum B-Mall sunt special create pentru a încerca imposibilul, adică să mulțumească pe toată lumea. Cu o așa diversitate, și-a cam atins scopul.
  2. Ai acces la branduri de lux. În cazul în care ești genul de persoană care dorește să iasă în evidență cu îmbrăcăminte care aparține unor branduri celebre din lumea modei, B-Mall vine în ajutorul tău cu nume grele. Dolce&Gabana, Givenchi, Phillip Plein, FENDI, Versace, sunt doar câteva dintre numele grele ale modei internaționale existente în B-Mall.
  3. Transportul este gratuit. Este valabil pentru comenzile mai mari de 150 de lei. Din punctul meu de vedere, eu consider transport gratuit necondiționat pentru că oricine face o comandă online mai mult ca sigur este mai mare de 150 de lei. Există însă entități comerciale virtuale, magazine online care nu oferă transport gratuit deloc, indiferent de suma cheltuită la cumpărături.
  4. Există 30 de zile garanție. Un aspect foarte interesant. B-Mall oferă o garanție de 30 de zile pentru produsele cumpărate. Garanția nu reprezintă altceva decât încredere în produsul comercializat. Dacă nu ar fi de calitate, cei de la B-Mall mai mult ca sigur nu ar oferi garanție pentru ele. Deși probabil nimeni nu va avea nevoie de garanție, e important să înțelegem ideea din spatele ei. Garanția a devenit etalonul respectului față de client.
  5. Politica de retur este prietenoasă. Cei care cumpără și constată că nu le vin bine hainele, că au dimensiuni greșite ori sunt alte probleme, au la dispoziție 14 zile să le returneze. Este o perioadă de timp care se încadrează în termenul impus de lege. De asemenea, în cazul rambursării banilor, aceștia vor fi returnați tot în 14 zile, nu în 30 de zile ca la alte magazine online.

Acestea sunt cele mai importante 5 motive pentru care ar trebui să cumpărați haine online din B-Mall. Gata cu timpul pierdut pe la magazinele din oraș, gata cu nervii cauzați de lipsa mărfurilor de calitate ori carte să se potrivească gusturilor și dimensiunilor voastre. Cei de la B-Mall vă stau la dispoziție cu zeci de mii, sute de mii de produse de calitate foarte bună, pentru care sunt gata să garanteze chiar timp de 30 de zile. De asemenea, la comenzi de peste 150 de lei (și mai mult ca sigur se strâng în coș produse cu valoare superioară) B-Mall oferă transport gratuit prin curier iar în cazul în care produsele comandate nu se potrivesc la dimensiune, politica de retur destul de prietenoasă vă stă la dispoziție.

Previous articleDacă nu ești în stare să faci un business corect, du-te acasă, nu mai jumuli angajații
Next articleAți văzut maneaua cu Guță și PSD. Dar pe cea cu Băsescu o mai țineți minte?
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here