Home Diverse 3 motive să-ți cumperi un ceas de mână Citizen

3 motive să-ți cumperi un ceas de mână Citizen

545
0

Chiar dacă epoca ceasurilor de mână pare să fi apus, foarte multă lume încă le cumpără. Din punctul meu de vedere, ceasurile de mână nu vor dispărea niciodată pentru că au căpătat accent de accesoriu Fashion, iar unele funcții implementate în cadrul lor sunt foarte utile pentru sportivi. Dacă ai de gând să faci acest pas, să cumperi și tu un ceas de mână, există cel puțin 3 motive pentru care ar fi indicat să te orientezi către Citizen.

3 motive să-ți cumperi un ceas de mână Citizen

  1. Citizen este unul dintre cele mai renumite branduri de ceasuri de mână din lume. Compania a fost înființată imediat după Primul Război Mondial, având acționari din Japonia și Elveția. Citizen a fost prima companie de ceasuri de mână din lume care a venit cu un model atomic, în 1993. Ceasurile atomice au o precizie foarte mare, se decalează cu o secundă la 100.000 de ani. Deci, o istorie destul de interesantă ar trebui să  stârnească interesul.
  2. Foarte multe dintre ceasurile Citizen au înglobate tehnologia Buvola UHF. În 2010, compania a dezvoltat mișcarea UHF pe 262 khz pe care a implementat-o în ceasurile cu quarz. Pe lângă precizia foarte mare (se pierd maxim 10 secunde pe an), secundarul ceasului are o mișcare lină și uniformă, nu mai sare secundă cu secundă. Este o tehnologie destul de interesantă care altor producători le lipsește.
  3. Citizen deține seria de ceasuri Chronomaster – cu o precizie de 5 secunde pe an, este neoficial cel mai precis ceasu quarz-cristal făcut vreodată. Acestea sunt comercializate doar pe teritoriul Japoniei însă pot fi comandate și online dacă se dorește. Există și în România magazine de la care se pot cumpăra aceste modele și spre surprinderea mea, sunt destul de ieftine. Iată că cei de la Citizen știu cum să aducă în prim plan tehnologia de ultimă generație la prețuri foarte competitive.

Acestea sunt cele mai importante 3 motive pentru care ar trebui să cumperi un ceas de mână Citizen în cazul în care ești în căutare și nu prea știi ce să alegi. Lista cu motive este mult mai lungă dar eu m-am limitat la cele mai interesante/importante. Ceasurile Citizen nu stau rău nici la capitolul calitate de construcție și aspect fizic. Ceasurile Citizen arată foarte bine și dacă ai grijă de ele ai toate șansele să te țină toată viața.

Previous articleAtunci când laptele praf ajunge să fie o problemă pentru părinți
Next articleBine că se asfaltează bulevardul de 7 ori în 3 ani, dovada că nu toți cetățenii sunt egali
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here