Home Gandurile mele Toți cocalarii, toți țăranii au imobiliare de vânzare pe internet

Toți cocalarii, toți țăranii au imobiliare de vânzare pe internet

198
0

Am început să mă uit un pic pe internet pe la garsoniere. Proastă decizie pentru că mi-am făcut niște nervi de zile mari. Pe lângă faptul că sunt foarte puține anunțuri și nu prea ai ce să cumperi, majoritatea au niște prețuri duble sau chiar triple față de normal. Nu ai cum să ceri la fel de mulți bani la Severin pentru o garsonieră, cum se cer la Timișoara sau București. E împotriva logicii. Aici nu există creștere economică, nu se dezvoltă Mehedințiul din cauza PSD-ului.

Prețurile la imobiliare însă, sunt puse absolut la prosteală, poate pică prostul. Și ce mă enervează cel mai mult nu este neapărat faptul că oamenii umflă prețurile și cer zeci de mii de euro pentru o cameră în cel mai sărac oraș din România după Vaslui și Teleorman, că oricum nu le vând.

Nu mai vrea nimeni să se lege de pustietatea asta de oraș, toată lumea caută să fugă de aici. Cel mai mult mă enervează faptul că majoritatea imobiliarelor sunt deținute de niște ghiolbani care nu sunt în stare să răspundă frumos la întrebările potențialilor clienți. Păi dacă au ajuns unii să facă mișto de mine să mă întrebe „Da ce probleme să fie? Să nu aibă pereții?” atunci când i-am întrebat dacă sunt probleme cu incinta. Era o garsonieră pe la etajul 4 pentru care proprietarul nu pusese nici măcar poze.

Pot fi multe probleme la etajul 4, de la infiltrații de apă până la mucegai. Apoi din poze poți să-ți dai și tu seama de compartimentare, de modul în care este renovat sau întreținut imobilul, etc. Dar țăranii, ghiolbanii, cocalarii care au vândut pământurile pe la țară, ce să știe ei? Ei doar sar de cur în sus dacă cumva nu le cumperi cotețele ca pe bibelouri și ceri informații.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here