Home Diverse Puturi de mare adancime in regim profesional – prin EcoDRILL

Puturi de mare adancime in regim profesional – prin EcoDRILL

94
0

De mica sau de mare adancime, puturile au rolul de a asigura aportul de apa necesar, insa reusesc numai in masura in care sunt realizate de profesionisti. Destul de usor pot patrunde impuritatile din jur in lichidul necesar pentru consum sau irigatii, iar un astfel de risc de contaminare trebuie evitat. Asadar, specialistii recomanda varianta puturilor de mare adancime, in cazul carora nu exista problema impuritatilor organice.

Obtinerea apei prin foraj se poate asigura numai in masura in care modalitatea vizata este una sigura, realizata de maini dibace si cu ajutorul utilajelor corespunzatoare. Raportat la litologia solului si la zona deci, se pot utiliza doua tipuri de sisteme pentru efectuarea forajelor de apa.

Un reper pentru publicul dornic de astfel de lucrari este EcoDrill Foraje. Acolo unde necesitatea a vizat un aport de apa satisfacator si sub o presiune optima, echipa a adus rezulatate deosebite.

EcoDrill – specialistul tau in foraje de mare adancime

Atunci cand vine vorba despre astfel de lucrari, atentia este orientata asupra forajului hidraulic rotativ cu circulatie de fluid. Desi este o tehnica mai putin utilizata in tara la noi, intrucat este si deosebit de complexa, este recomandata de EcoDrill, care ofera si servicii in acest sens.

Se adreseaza zonelor cu sol moale, respectiv mediu, ca nisipurile, pietrisul, argilele. Stabilizarea gaurii forajului se realizeaza cu ajutorul noroiului bentonitic. Rolul acestuia este totodata de eliminare a detrisului.

Ai in vedere insa ca poti sa afli adancimea acviferelor in cazul acestei tehnici doar dupa ce a fost executat carotajul electric. Mai multe informatii vizavi de asta iti pot furniza expertii EcoDrill.

Cealalta metoda la care faceam referire este forajul uscat cu ciocan de fund. Potrivita mai degraba in cazul solurilor semi-dure si dure, acesta reprezinta o solutie in zonele cu calcar, roca, granit, marmura sau astfel de roci, specifice zonelor de munte si de deal.

De asemenea o solutie valabila in cazul celor care doresc puturi de mare adancime Ecodrill o recomanda si ofera si servicii profesionale in acest sens. Cu posibilitatea de a vedea procesul in orice clipa a executiei sale,  acesta permite de asemenea o actualizare a beneficiarilor si privind adancimea stratelor acvifere sau litologia solului.

Pentru cei care doresc foraje executate prin percutie, specialistii EcoDRILL au in vedere tubulatura din otel. Eventual poate fi extras pentru a fi inlocuit cu un tub PVC sau poate sa ramana in pamant.

Raportat la diametrul pe care il prezinta tubulatura, la litologia solului, precum si la sistemul de forare utilizat, mereu avand in vedere standardele pietii europene, costurile pe care le presupune o astfel de lucrare pot fi destul de avantajoase.

O cerere de oferta ar trebui sa fie insotita si de informatii relevante, la care sa se raporteze specialistii pentru a stabili un pret aproximativ. Spre exemplu, poate fi folositor sa stie daca mai exista alte foraje in zona in care doresti executarea lucrarii, care este debitul lor si alte astfel de detalii. Descopera serviciile oferite de EcoDrill pe https://ecodrillforaje.ro/servicii/foraje/.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here