Home Gandurile mele La prosteală – cum se vând mai nou imobiliarele prin curul Olteniei

La prosteală – cum se vând mai nou imobiliarele prin curul Olteniei

140
0

prosteală

De câteva luni sunt ochii pe imobiliare. Caut să cumpăr ceva pe la Severin, județul Mehedinți. Evident, întâmpin câteva probleme pe care am să le detaliez în cele ce urmează:

  1. Prețurile sunt umflate. Rău de tot. Prețurile din Mehedinți fac concurență Bucureștiului. Care este cauza? Mehedinți este un județ aflat în depopulare. Aici e sărăcie mare, nici iarba nu crrește. Nu e de muncă. Oamenii pleacă la muncă în străinătate apoi caută să scape de imobilele pe care le dețin aici. Evident, ei nu depinde de această vânzare și din cauza mentalității specifice zonei, pun prețuri la prosteală. Da, în Mehedinți se merge de multe ori la prosteală atunci când vine vorba despre vânzare, nu doar la imobiliare, și la mașini, telefoane, etc. Aceasta este mentalitatea pe care o dezvolți atunci când ești menținut sărac intenționat de PSD. Trebuie să fii ușor de cumpărat pentru ei și coruptibil. Astfel, mentalitatea de prosteală îți intră în sânge și începi să cauți să păcălești lumea în jur, nu mai ai simțul corectitudinii în sânge.
  2. Toți ghiolbanii vând imobiliare. Am întrebat mai demult pe un vânzător care-i situația cu imobilul pe care-l vinde și s-a stropșit la mine că ce-l întreb eu asta? Ce? Cred că nu are pereți sau ce? Nu vere, nu e vorba de pereți am zis. Dar din moment ce vrei zeci de mii de euro pentru o cameră la Severin, în curul ăsta de Oltenie în care nici iarba nu crește, oferă și tu detalii. Căci poze nu ai pus. Nu avea frate nici măcar poze puse și era foarte revoltat că-i pun întrebări. Toți ghiolbanii, toți țăranii au fugit de munca de la țară, au vândut tot și au cumpărat apartamente la oraș. Acum când au găsit străinătatea, vor să plece dar nu oricum. Ci gogoașă de bani pe prosteală. Ei bine, lasă că nu e chiar așa. Căci cine muncește pentru banul lui nu-l aruncă pe-o cameră la Severin, mai ales vândută de niște ghiolbani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here