Home Gandurile mele Atunci când firma nu vrea să plătească bani pentru personal de calitate

Atunci când firma nu vrea să plătească bani pentru personal de calitate

119
0

În țara asta nimeni nu vrea să angajeze personal de calitate, pentru că trebuie să-l plătească. Majoritatea companiilor se mulțumesc să cheme la muncă oameni slab pregătiți, cărora la pun în cârcă niște jandarmi un pic mai bine plătiți cu scopul de a-i disciplina oleacă.

Păi mă uit la afișul ăsta pe care l-am văzut prin Cora. Într-o țară normală la cap, dacă nu știi să scrii un cuvânt atât de banal, n-ai ce căuta să faci tu reviste sau afișe. Trebuie să știi cât de cât limba română. Aici probabil nici superiorii nu dau pe-afară de carte din moment ce au lăsat afișele așa. Sau poate superiorii știu un pic de limba română dar mizează pe faptul că afișele sunt expuse într-o regiune a țării în care oricum, puțini ar fi cei care și-ar da seama de greșeală. Că pe-aici prin zona Meheidnțiului tinerii, oamenii în general nu prea au treabă cu cartea.

Cei care au studii și sunt capabili de calitate, pleacă ori spre orașele puternic industrializate unde li se oferă un loc de muncă decent, nu în bătaie de joc precum la Severin, ori își fac bagajele și pleacă în străinătate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here