Home Gandurile mele Coada la plata datoriilor către stat – dovada că suntem o țară...

Coada la plata datoriilor către stat – dovada că suntem o țară de imbecili

49
0

Am intrat acum câteva zile pe la ANAF, v-am povestit mai demult faptul că mi-au trimis acești funcționari ai statului plătiți din bani publici, niște hârtii cum că aș fi dator pe la ei niște bani de prin 2015, deși din 2015 până în prezent le-am tot dat bani și mi s-a spus că sunt la zi cu dările.

Și m-am dus și eu ca tot omul, să-i întreb pe acești cetățeni plătiți din bani publici, care-i faza? Am față de prost sau cum vine asta cu datorii din 2015? Cât tupeu nesimțit trebuie să ai ca să inventezi oamenilor datorii din 2015? Eu unul sunt sigur că e comandă de la PSD să jumulească românii care-și plătesc la timp dările. Nu mai au bani de pomeni politice și trebuie să scoată de undeva. Și normal, n-au cum să le trimită celor care nu-și declară veniturile ori celor care au deja datorii către ANAF și nu le achită.

Băi fraților, nu am putut să aflu nimic, erau niște cozi infernale acolo. M-am convins însă că suntem o nație de imbecili din moment ce stăm la coadă pentru a da bani la stat. Cu acele documente din 2015, nu știu ce o să fac. O să vorbesc cu un avocat să văd dacă se pot ataca în instanță.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here