Home Diverse Gardul electric, una dintre cele mai practice investitii in ferma

Gardul electric, una dintre cele mai practice investitii in ferma

191
0

Gardul electric este un sistem eficient pentru orice ferma. Se monteaza usor si prezinta avantaje de care orice fermier trebuie sa fie constient. Spre exemplu, gardul electric poate fi folosit pentru a organiza pasunatul in tarlale, pentru a proteja animalele de pradatori si a delimita la fel de bine si terenul proprietarului.

O alta intrebuintare sa spunem a unui gard electric este de a proteja culturile. Multe dintre ele au nevoie de o ingrijire anume, speciala, costisitoare incat merita orice efort pentru a o proteja si a scoate profit din recolta neafectata de pradatori.

Sa intelegem ce este si cum functioneaza un gard electric

Super Farm Land pune la dispozitie optiuni de gard electric cu toate componentele ce sunt necesare functionarii acestuia. In cadrul aceluiasi magazin online cei interesati au parte si de consiliere, astfel ca alegerea facuta sa fie conform cu nevoile.

De fapt ce face un gard electric? Este inofensiv in sensul in care nu poate elevctrocuta. Acesta produce doar socuri electrice de intensitate joasa si de scurta durata. In momentul atingerii gardului acesta descurajeaza orice actiune prin impulsul electric. Atentie, intensitatea acestui soc electric este mai mare conform cu animalele imprejmuite sau fata de care se doreste protectie. Cu alte cuvinte, nu se recurge la ideea de mai  mult este mai bine.

Pentru cazurile in care animalele au blana impulsul respectiv se resimte mai greu, fiind atenuat de blana. De aceea, gardul electric ales va tine cont de acest lucru. De asemenea, conteaza inaltimea animalelor si tipul lor – se spune despre ovine ca sunt incapatanate, adica vor insista sa treaca de gard si se lasa mai greu convinse.

Recomandari:

  • Gardul electric pentru cai – este recomandat un generator cu putere normala, banda cu insertie de lita, cu latime de pana la 400 mm.
  • Gardul electric pentru pasari – este recomandata folosirea mai multor fire de imprejmuire, cu generator puternic.
  • Gardul electric pentru animale salbatice – sunt necesare aparate puternice, doua fire electrice cu distante de pana la 70 cm.

Generator cu panou solar

Sistemele de acest gen sunt atat de evoluate, incat tin pasul cu modernul. Asa se face ca un generator de impulsuri cu panou solar este alternativa celor clasice. Se alimenteaza de la panoul solar, dar acesta trebuie achizitionat separat. Eficienta unui astfel de generator este una de necontestat. Se foloseste de resursa naturala si are toate sansele sa fie util, in conditiile in care vara este generoasa cu aparitia soarelui. In functie de panou, este asigurata functionarea generatorului fara probleme.

La Super Farm Land astfel de solutii sunt regasite la preturi rezonabile. Cu alte cuvinte exista in completarea acelor articole si componente ce compun un gard electric si panouri solare sau accesorii pentru un astfel de sistem. Iata deci si un alt avantaj cel de posibilitate de a economisi intrucat se monteaza facil.

Gardul electric are durata de viata indelungata si astfel isi justifica si investitia. Animalele nu se pot sprijini de acesta, deci cu atat mai mult nu va fi supus unei presiuni.kui astfdwek rebuie achizitionat separat. at tin pasul cu modernul. asa  cm de la pamant.  400 mm. e doreste protectie. cuu fit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here