Home Diverse Transporturile din România s-au dezvoltat și fără autostrăzi

Transporturile din România s-au dezvoltat și fără autostrăzi

105
0

Mulți ar spune că este un mister total modul în care s-au dezvoltat transporturile din România, atât timp cât la noi în țară nu prea există autostrăzi. După cum știm, industria transporturilor este specifică țărilor precum Germania, Spania, Italia, țărilor din vestul Europei care au investit masiv în infrastructură. Pe la noi prin România tirurile nu prea au pe unde să circule dar, iată, cu toate acestea, apar companii de transport tot mai puternice și firme de spediție capabile să trimită orice, oriunde, în orice colț de lume.

Heavy Cargo Spedition este unul dintre exemple, o companie care deși a fost înființată de curând, reușește să facă un transport de calitate, în ciuda faptului că au sediul destul de departe de vestul țării. www.hcspedition.ro transport aerian Suceava – una dintre modalitățile de a expedia marfa din zona Moldovei către străinătate, rapid, într-o manieră care nu mai implică nici măcar ideea de camion, de transport cargo pe șosele. În ultimii ani a evoluat foarte mult transportul aerian cargo iar acum există firme și-n România care oferă acest serviciu.

Cei de la HCspedition.ro au reușit de-a lungul timpului să capete o vastă experiență în materie de transporturi. Veți găsi la ei pe site un portofoliu de „lucrări” mai mult decât interesant, care cuprinde: transporturi speciale, transport utilaje agricole, transport utilaje de construcții, transport structuri metalice, transporturi de mari dimensiuni (agabaritice), transport rezervoare, transport tramvaie, transport vagoane de tren și locomotive, transport bărci de mari dimensiuni, transport transformatoare și generatoare, și lista poate continua.

Pe măsură ce țara se va dezvolta, acestă industrie a transporturilor, fie pe cale rutieră, maritimă sau aeriană, va deveni mai puternică. Noi din păcate, ca popor, nu am  avut până acum parte de conducători care să-și dorească să dezvolte țara. Toate grijile lor au fost canalizate pe războaie politice și pe cum să-și umple buzunarele mai repede și mai mult. Dacă vor veni cândva la conducere niște cetățeni cu inițiativă, care să-și dorească să dezvolte infrastructura în România, cu siguranță vom avea în prim plan o țară mult mai prosperă pentru că în România se consumă mult, acesta este adevărul. Și atunci când există o infrastructură serioasă, consumul crește și mai mult. S-au dezvoltat transporturile din România și fără autostrăzi, dar parcă mai bine am fi dacă am avea și noi asemenea construcții cum au toate statele europene.

De multe ori am avut impresia că am fost ținuți înapoi intenționat, nu care cumva să ne dezvoltăm pentru că omul care se dezvoltă, începe să gândească. Partidele care au condus această țară au dorit ca oamenii să fie cât mai manipulabili și sărăcia este rețeta pentru a obține acest lucru. Să sperăm că lucrurile se vor schimba, în mai bine, și că vom ajunge să fim și noi în rândul lumii, să avem autostrăzi și o economie care duduie în adevăratul sens al cuvântului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here