Home Gandurile mele De ce județele cele mai sărace din RO n-au vrut să voteze...

De ce județele cele mai sărace din RO n-au vrut să voteze la Referendum?

36
1

ReferendumMi-am pus mereu întrebarea de ce la mine la Mehedinți nu se face niciodată nimic, de ce nu evoluează nimic în jur, de ce nu există creștere economică precum în județe frumoase gen Cluj, Sibiu, Timiș, Constanța, etc…

Și uite că la acest referendum am primit răspunsul: pentru că oamenii sunt cu capul în traista PSD-ului. Nu au participat la referendum așa cum le-a cerut pușcăriașul de Dragnea.

Aici, în Mehedinți, oamenii preferă să trăiască din hoții, din combinații, din fel de fel de activități la negru în loc să-și dorească prosperitatea județelor mai sus menționate.

Județele pesediste sunt cele mai sărace și oamenii nu par să aibă o problemă cu chestia asta, din contră, lor le convine și ascultă cu trăinicie comenzi de partid gen „Nu luați buletinele de vot la Referendum”…

Apoi fraților, să nu mai plângeți că o duceți rău în Mehedinți din moment ce județul e în rând cu Vasluiul și cu Teleorman la idee politică, la polul opus cu Timișoara, Sibiu, Cluj, Constanța, București-Ilfov și așa mai departe.

Cum naiba înb județele astea puternic industrializate, s-a înregistrat cea mai mare prezență la vot la Referendum iar în județele cele mai sărace, cea mai mică? Chiar așa nu vă puneți și voi întrebări?

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here