Home Diverse 7 motive să cumperi haine de pe DyFashion

7 motive să cumperi haine de pe DyFashion

71
0

În ultimii ani comerțul s-a dezvoltat foarte mult. Au apărut foarte multe magazine online din care poți să cumperi absolut orice, de la materiale de construcții la alimente. Totuși, cea mai dezvoltată nișă online rămâne cea fashion. Hainele se vând la greu online iar explicații plauzibile par să fie două la număr: în primul rând buticurile o duc mai bine virtual din punct de vedere al costurilor de întreținere a business-urilor, în al doilea rând în magazinele de haine din oraș nu găsești nici diversitate nici calitate. În magazinele din oraș găsești cam ce cumpără majoritatea românilor îndoctrinați cu mentalitate „ieftin și mult”. Calitatea a rămas atributul magazinelor online care pe deasupra mai vin și cu alte avantaje.

În cele ce urmează vom discuta despre dyfashion.ro, unul dintre cele mai interesante magazine de haine online și despre avantajele cu care această entitate virtuală vine în întâmpinarea clienților, avantaje care depășesc sfera calității și intră oarecum și în sfera utilității, în sfera cerințelor mai diferite ale clienților. Haideți să vedem așadar cele mai importante X motive pentru care ar trebui să cumpărăm haine de pe DyFashion.ro, unul dintre magazinele online de haine

7 motive să cumperi haine de pe DyFashion

  1. Diversitate și calitate – două atribute specifice online-ului. Dacă buticurile din oraș sunt limitate ca și spațiu de expunere, online se pot prezenta zeci de mii de produse (au peste 20 mii articole).
  2. Transportul este gratuit – o dovadă de respect față de client din partea unui magazin online care demonstrează faptul că nu se gândește doar la bani și la profitabilitate.
  3. Returul este gratuit – din păcate există și entități comerciale online care taxează returul sau mai bine zis, oamenii plătesc curierul din propriul buzunar. Nu este și cazul www.dyfashion.ro.
  4. Hainele se pot returna în 30 de zile – foarte important acest aspect întrucât majoritatea magazinelor online oferă dor termenul legal de 14 zile pentru retur, nu mai mult.
  5. Primești banii înapoi în 5 zile – dacă se întâmplă să nu-ți placă hainele și să le dai retur, nu stai 30 de zile după banii de retur, aceștia îți sunt returnați în maxim 5 zile de la primirea returului.
  6. Au colecții noi constant – este important și fluxul de marfă nouă, la modă, pe care o aduc în prim plan. Majoritatea magazinelor online schimbă marfa doar odată cu anotimpul sau sezonier.
  7. 200.000 de clienți fericiți – da, e o cifră de laudă și merită menționată pentru că nu orice magazin se poate lăuda cu așa ceva. Faptul că au avut atât de mulți clienți e semn bun.

Acestea sunt de departe cele mai importante 7 motive pentru care ar trebui să cumperi haine de pe dyfashion.ro. Discutăm despre un magazin online capabil să vină în întâmpinarea clientului cu respect, cu diversitate, cu calitate și cu politici de retur mult mai prietenoase față de concurență.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here