Home Diverse Despre fotografia de suflet – De ce să alegem un fotograf nuntă...

Despre fotografia de suflet – De ce să alegem un fotograf nuntă cu adevărat profesionist?

88
0

Se spune că o fotografie face cât 1000 de cuvinte, însă există o regulă de bază: fotograful trebuie să fie capabil să simtă emoția care există în jurul lui și să o imortalizeze, să o surprindă în cadru. Din punctul meu de vedere, acest lucru este posibil NUMAI dacă fotograful este foarte pasionat și foarte talentat (caracteristicile de bază ale unui fotograf profesionist). La acest aspect trebuie să ne gândim și atunci când alegem un fotograf nuntă pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața noastră.

Afacerea „NUNTA” reușește să te îndepărteze de un fotograf nuntă cu adevărat profesionist

Nunta în România a devenit din păcate un business. Cei care decid să-și unească destinele au planuri mari cu „darul”, gen să-și cumpere o casă. Din această cauză, de cele mai multe ori calitatea evenimentului scade considerabil. Cei care organizează nunta încearcă să taie cât mai mult din cheltuieli astfel încât să rămână cu cât mai mulți bani din acest „dar de nuntă”. Se taie la restaurant, la meniu, se taie chiar și la tocmirea unui fotograf nuntă cu adevărat profesionist, chiar dacă amintirile…

… amintirile? Parcă nici ele nu mai sunt așa de importante atunci când vine vorba despre bani. Din păcate oamenii sunt dispuși să sacrifice orice atunci când vine vorba de a face bani cu nunta. Un fotograf nuntă cu adevărat priceput, care poate să transmită emoție prin intermediul cadrelor sale, costă. Spuneam mai sus faptul că sufletul poate fi pus pe hârtie 10 x 15 doar de un om care este foarte pasionat de ceea ce face, capabil să simtă trăirile celor invitați la eveniment, iar acest om, costă.

Fotografiile – cadre în care timpul devine nemuritor, cu condiția ca fotograful să fie unul profesionist

Afacerea „NUNTA” trebuie să înceteze, cel puțin atunci când vine vorba despre fotografii. Amintirile de la un eveniment unic, fără repetiție, sunt mai importante decât toți banii din lume. Orice nuntă merită un fotograf de foarte bună calitate, cu adevărat profesionist, care să fie capabil să aducă în prim plan niște cadre pline de suflet și de emoție pe care cei care aleg să spună cel mai important DA din viața lor în fața altarului, să le privească peste 5-10 ani și să retrăiască emoția pe care au simțit-o în cadrul evenimentului. De-asta trebuie să alegem întotdeauna un fotograf nuntă cu adevărat profesionist.

În realitate, rămâne la alegerea fiecăruia dacă dorește sau nu să aleagă serviciile unui fotograf cu adevărat profesionist, capabil să simtă, să capteze și să expună emoția evenimentului, capabil să pună la adăpost niște fotografii pe care protagoniștii să le revadă peste ani și ani și prin intermediul cărora să retrăiască practic emoția evenimentului. În ziua de azi, e destul de simplu să ajungi la un fotograf nuntă cu adevărat priceput, tot ce trebuie să faci este să apelezi la Google și să scrii filmarefotografii.ro. Vei găsi acolo portofoliul unui fotograf cu adevărat profesionist care cu siguranță te va convinge.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here