Există variantă pentru CFR, dacă nu știai…

Am trecut pe la gară acum câteva zile și am aruncat o privire pe un panou dinăuntru. Era un fel de mersul trenurilor dar nu pentru CFR. Mai există și alte companii care efectuează transport feroviar pe șinele CFR iar acest lucru e foarte bine de știut pentru că mulți dintre noi eram ferm convinși de faptul că nu există variantă pentru serviciile de toată jena pe care ni le pune la dispoziție compania de stat.

Am verificat un pic și prețurile online și să vezi și să nu crezi, sunt mai mic decât ale CFR-ului. Da, se poate așa ceva, nu cu mult dar culmea sunt mai mici. Puteți vedea și voi pe Mersul Trenurilor. Ro sau ceva de genul. De acum am să călătoresc spre București sau spre Timișoara dacă am nevoie și cu altă companie, că mereu am fost adept al trenurilor de la stat.

Și sunt sigur că trenurile de la companiile private nu au întârzieri așa de mari cum au trenurile CFR-ului, după care stau oamenii câte jumătate de ceas în plus prin câmp fără să fie probleme cu șinele dilatate sau chestii de genul.

Leave a Reply