Home Diverse De unde putem cumpăra rochii XXL?

De unde putem cumpăra rochii XXL?

98
0

Atunci când nu respecți sau mai bine zis atunci când nu te încadrezi în anumite tipare sociale în ceea ce privește greutatea corporală, în România o să întâmpini dificultăți în momentul în care o să-ți dorești să-ți cumperi haine. Dacă bărbații nu sunt așa de afectați întrucât oricum sunt obișnuiși să-și cumpere haine din an în paște, atunci când vine vorba despre femei, lucrurile sunt oarecum dramatice. Cunosc de exemplu femei supraponderale ori pur și simplu mai plinuțe care nu-și găsesc haine pe la magazinele din oraș. Buticurile sunt setate să aducă doar mărimile care se cumpără cel mai des astfel încât să-și maximizeze profiturile. Într-un fel, eu le înțeleg. Atunci când ai un spațiu restrâns de 10 metri pătrați, ești obligat dacă vrei să faci bani să optimizezi pe cât posibil marfa de la raft, să aduci numai ce se cumpără cel mai des.

Ei bine, dar de unde pot să cumpere doamnele care au o problemă cu kilogramele în plus hăinuțe? Se găsesc de exemplu rochii XXL online, de la Yves Fashion. Online-ul a devenit cam singurul loc din care se pot cumpăra hăinuțe cu dimensiuni mai speciale, fie pentru cei mai plinuți, fie pentru cei mai slăbuți. Magazinele online au posibilitatea de a afișa zeci de mii de articole vestimentare, de produse, fără să ocupe 1 metru pătrat de spațiu fizic. Ideea e destul de simplă: conceptul de online vine în ajutorul celor care au nevoie de dimensiuni speciale și rezolvă o problemă destul de gravă pentru doamnele cu dimensiuni ceva mai generoase. Prețurile sunt de asemenea foarte bune pentru că magazinele online nu au nevoie de foarte mulți angajați sau de chirii care mai de care mai costisitoare prin Mall-uri. Discutăm despre niște entități comerciale care de-a lungul timpului, cel puțin în ultimii 15 ani, s-au perfecționat constant, s-au optimizat constant iar acum reușesc să vină în întâmpinarea clienților cu ceea ce lipsește în magazinele din oraș: calitate, diversitate și prețuri bune.

Voi de unde vă cumpărați haine dacă aveți ceva kilograme în plus? Lăsați-mi un răspuns în secțiunea de comentarii de mai jos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here