Nu mai vreau să fiu condus de proști și de analfabeți – ies la vot!

La fel să faceți și voi fraților, dacă v-ați săturat să fiți conduși de slugi analfabete și de hoți, de oameni a căror avere crește considerabil de la an la an în timp ce voi, oamenii de rând sărăciți.

Mergeți la vot, la orice vot nu doar acum de europarlamentare. Deși dacă vreți să nu mai ajungă pe-acolo toate râsurile, să râdă toată Europa de noi, ar trebui să puneți accent și pe aceste alegeri.

Voi nu v-ați săturat să fiți jumuliți de instituțiile statului român? Care au ordin să strângă bani la buget, ca să aibă mai marii țării ce să fure? Ori să dea pomeni electorale bugetarilor cărora ce să vezi, iar le-au crescut salariile ca la nebuni.

Da, toți proștii și toate pițipoancele alea băgate de unchi și părinți prin primării, care habar nu au ce caută acolo și ce trebuie să facă, se pișă pe noi, poporul de rând muncitor din punct de vedere salarial.

Până la urmă dacă mă uit la popor, apoi la conducători, îmi dau seama că și poporul e la fel de prost, de analfabet și de hoț precum cei de la conducerea țării.

Că nu are cum să se ridice dintr-o țară de eminențe cenușii, de oameni cinstiți, o clasă politică coruptă până-n măduva oaselor.

One Response

  1. Instagram Hilecin May 20, 2019

Leave a Reply