Gluma glumelor – după 15 minute de stat la coadă la Cora, cineva a plătit și cu fise

Am o baftă uneori, să te caci în ea. Mereu când mă duc pe la Cora, pândesc casa de marcat unde este coada mai mică. Odată ajuns acolo, constat că ceva se întâmplă și casa la care m-am pus eu se blochează.

Toate cozile uriașe de care m-am ferit eu la casele celelalte s-au dus, eu care m-am grăbit la coada cea mai mică, am rămas. Asta e frate, când ești blestemat să ai ghinion, dai de cuie și-n pizdă.

Zilele trecute am mers la Cora, tot așa… Din 30 de case existente, deschise doar vreo 3 sau 4, coadă la ele până la Sf. Petru în cer.

Mă pun la coadă și colac peste pupăză, când mai aveam 2 persoane în față și scăpam și eu, după vreo 20 de minute de stat la coadă ca fraierul ca să fac cu sula mare proprietarii magazinului, cineva s-a găsit să plătească cu fise.

Da fraților, și uite așa s-a blocat încă o dată casa de marcat pentru că acea casieriță trebuia să stea să numere fisele.

După ce că se mai blocase casa asta de 3 ori până la idiotul ăsta cu fisele lui, din cauza faptului că prețurile produselor nu băteau cu cele văzute la raft de către clienți, parcă nu fusese suficient.

Leave a Reply