Home Gandurile mele De ce mai există magazine precum Dedeman?

De ce mai există magazine precum Dedeman?

108
0

Întreb chestia asta după ce am fost ieri pe-acolo să cumpăr una alta. Știți voi, sunt genul care mai bate câte un cui pe la casă, nu aștept să ajungă totul o pârloagă. Băi fraților, am simțit că o să înnebunesc. Cred că am stat undeva la 30 de minute la coadă, fără glumă, fără exagerare.

Adică na, eu înțeleg faptul că fiecare cetățean încearcă să mai cârpească câte ceva pe la case înainte de Paște, că na, vin rudele și trebuie să vadă că s-a reparat una alta între timp, că s-a mai schimbat ceva la perimetru, etc. Înțelegeți voi ideea. + cei care trimit de obicei bani din străinătate acum trimit oleacă mai mult, și pentru eventuale cârpeli specifice românilor. Ce nu înțeleg eu este de ce Dedeman are doar 2 case deschise, din 8. Problema și mai mare este că magazinul nu a fost proiectat pentru cozi așa mari la doar 2 case și era acolo o hărmălaie și un haos de nedescris, era coada așa de mare încât nici nu puteai să avansezi să vezi care sunt casele deschise de fapt, că erau cărucioare peste tot. Nu frate, pentru bătaia asta de joc față de cel care-ți aduce profit în buzunar eu aș închide acest magazin. Nu se poate așa ceva.

Și așa a fost dintotdeauna. Patronii acestui magazin nu angajează, nu vor să cheltuie bani cu forța de muncă. Lasă că e mai bine așa, fraierii stau la coadă, iar angajații actuali încasează înjurăturile…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here