Home Diverse Resursele crestine – recomandate pentru echilibru pe plan spiritual

Resursele crestine – recomandate pentru echilibru pe plan spiritual

142
0

Chiar daca cei mai multi dintre noi, daca nu chiar toti, punem cel mai mare accent pe confortul fizic, pe asigurarea unui trai satisfacator, fara lipsuri materiale, nu poate fi ignorata nevoia de a ne ingriji de suflet. Alergam zi de zi si muncim pentru a ne asigura toate cele necesare pentru a trai indestulat si de cele mai multe ori uitam de partea care este cea mai importanta – de sufletul nostru, care de asemenea are nevoie de hrana pentru a supravietui, insa de un alt fel de hrana.

Hrana pentru suflet poate fi procurata din surse diverse, ca sa spunem asa. Fiecare isi gaseste puterea duhovniceasca intr-o anumita sursa. Pentru toti insa, sursa de capatai trebuie sa fie Cartea Sfanta, Biblia. Desigur, nu oricine poate patrunde in intelesul invataturilor cuprinse in ea. Mai mult decat atat, daca nu ai deschiderea sufleteasca necesar, in zadar ii parcurgi sufletul. Acesta este unul dintre motivele pentru care gasesti in prezent in librariile crestine carti de studii biblice, cantarile Evangheliei si tot felul de alte carti care sa te ajute sa intelegi ceea ce citesti in Biblie.

Resurse crestine folositoare si ziditoare de suflet

Iata cateva resurse crestine pe care le poti avea in vedere pentru a te ajuta personal sa cresti pe plan duhovnicesc. Te poti orienta dupa cele pe care le consideri mai potrivite tie, respectiv poti incerca mai multe idei.

Poeziile crestine

In special cei mai sensibili ca fire se regasesc mai usor in poezii. Cele cu tematica crestina sunt ideale pentru ca te ajuta sa intelegi mai bine anumite aspecte ce privesc viata, respectiv din cele spirituale ce le deslusesti cu dificultate pe alta cale.

Meditatiile crestine

Cu siguranta ca astfel de carti te pot ajuta sa atingi un anumit echilibru spiritual, mai ales atunci cand treci prin perioade in care te simti confuz, cand nu te poti identifica in cei din jur, in modul lor de a privi lucrurile.

Poti alege acele carti care te atrag spre exemplu prin titlul lor, de ce nu? Gasesti numeroase volume in acest sens in cadrul librarii online librariamaranatha.ro. Tot pe acest site gasesti si alte resurse crestine cu folos, dintre care poti sa alegi.

Marturiile crestine

Poate ca dintre cele mai de impact sunt acestea atunci cand ai nevoie de o motivatie puternica de a te schimba, de a realiza schimbarea interioara mult dorita. Aceste carti cuprind marturisiri profunde si sincere a unor oameni care au fost incercati in viata de credinta in felurite moduri, ramanand statornici pe calea ce au ales-o.

Desigur, raman la recomandarea initiala, cea de a citi Biblia, care este in fond fundamentul vietii crestine. Aceasta poate fi cumparata de oriunde aproape, avand in vedere ca este cartea cea mai raspandita din intreaga lume. De asemenea o poti comanda de pe librariamaranatha.ro, o librarie care realizeaza donatii din vanzari catre asociatii nonprofit, dar despre care poti afla mai multe direct pe site.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here