Home Diverse De ce să-ți cumperi întotdeauna un aparat de aer condiționat cu montaj...

De ce să-ți cumperi întotdeauna un aparat de aer condiționat cu montaj inclus

285
0

Am observat că există foarte multe oferte online și foarte multe magazine care vând aparate de aer condiționat fără montaj inclus și sincer să fiu nu înțeleg de ce. Să fie oare de vină veșnica mentalitate a românului care se crede priceput la toate?

Din punctul meu de vedere, trebuie să cumperi întotdeauna un aparat de aer condiționat cu montaj inclus, și am să vă explic imediat de ce. Nu contează că este de dimensiuni mici gen 9000 BTU, că este un aparat de aer condiționat de 12000 BTU sau că este un aparat de aer condiționat  de dimensiuni mari (peste 24.000 BTU), trebuie să cumperi doar de la magazinele care îți oferă montajul inclus.

De ce să-ți cumperi întotdeauna un aparat de aer condiționat cu montaj inclus

  1. În funcție de orașul în care locuiești, sunt șanse mari să dai chix cu montajul. Adică să nu prea găsești firme dispuse să vină doar la montaj. De obicei, firmele care vând unități de AC oferă și montaj dar nu se ocupă de alte montaje dacă lumea nu cumpără de la ei.
  2. Costurile pentru montaj separat pot să fie de-a dreptul ridicole, mai ales dacă locuiești într-un oraș mic de provincie. De exemplu, eu unul am dorit să chem o companie în Turnu Severin să-mi încarce cu freon instalația, cam 200 de grame, și mi-au cerut 500 de lei.
  3. Dacă decizi să montezi tu aparatul de aer condiționat în urma tutorialelor văzute pe internet, ar fi bine să te gândești de două ori înainte. Dacă ceva nu merge cum trebuie, pierzi tot freonul și tot la o companie care se ocupă de montaje vei ajunge într-un final.
  4. Scapi de o grijă care te apasă destul de mult. Nu e lucru tocmai simplu să montezi un aparat de aer condiționat. Unitatea din exterior trebuie fixată bine, gaura pentru furtunuri are nevoie de un burghiu serios și așa mai departe. E mult stres care nu merită, părerea mea.

Acestea sunt cele mai importante motive pentru care ar trebui să cumperi un aparat de aer condiționat cu montaj inclus. e bine să lăsăm asemenea operațiuni în seama specialiștilor.

Previous articleCum ne plătim prietenii?
Next articleDespre „reducerile” din România
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 8 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania, tara noastra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here