Home Gandurile mele Cum răsar la popi în curte numai Audi și Volvo?

Cum răsar la popi în curte numai Audi și Volvo?

143
0

Cum răsar la popi în curte numai Audi și Volvo? Să fie vorba oare de vreo minune? Așa cum a transformat Mântuitorul apa în vin, așa și popii, prin har, au transformat Loganul și Dacia 1310 în Volvo și Audi A6? Evident, nu. Era doar o glumă, tristă ce-i drept.

E trist ce se întâmplă cu popii în ziua de azi, cu averile lor, dar mai ales cu faptul că nu se mai feresc de opulență. Am trecut ieri pe lângă o biserică din oraș și am observat că popa avea în curte 2 mașini, cu același tip de număr. Una știam că e a lui, Volvo, iar faptul că cea de-a doua, Audi A6, avea același număr de înmatriculare, diferea doar cifra, m-a făcut să cred că este tot a lui. Și probabil este. De ce ar avea Volvo și n-ar avea și Audi? Volvo e mult mai scump decât Audi în realitate.

Păi să ne mai mirăm că nu mai vine lumea la biserică? Păi la ce să vină? Să-și facă sânge rău când vede cu ce mașini umblă popii? E chiar trist ce se întâmplă, că vin bătrâni cu pensii de nimic, și culmea, ăștia sunt cei care lasă leul la cutia milei…

Nu știu fraților ce să mai zic. Unde este smerenia? Unde este spiritul de ajutorare pe care acești oameni ar trebui să le aibă? Din contră, de la popă nu mai iei nimic, nici măcar un colac în ziua de azi. Că are porci și dă la porci. A ajuns mai important porcul decât omul care n-are, pentru unii dintre ei. ei au ajuns cei mai bogați iar poporul care vine la slujbă, cel mai sărac.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here